Берое обяви нови две попълнения за предстоящия сезон. Старозагорският клуб

...
Берое обяви нови две попълнения за предстоящия сезон. Старозагорският клуб
Коментари Харесай

Берое с две нови попълнения

Берое разгласи нови две попълнения за идния сезон. Старозагорският клуб е подписал контракт с Тиаго Сейхас. За последно 22-годишният футболист е играл в Гриндавик (Исландия). Роден е в Италия, само че има аржентински генезис. Играе на позицията отбранителен халф.

Сейхас е младеж на Бока Хуниорс, а също така е минал през школите на Дженоа и Леванте. Той стартира своята професионална кариера в италианския Капри, а за последно е бил част от отбора на исландския Гриндавик.

От клуба оповестиха също, че са привлекли в състава си и Родриго Ачинели. Вратарят е роден в Аржентина, само че има и италиански паспорт. За последно той е играл в Комисо (Италия).

Родриго Гарсия Ачинели е на 30 година и е роден в Пеуахо, Аржентина. В своята татковина той е играл единствено за Темперлей, а по-късно продължава кариерата си в Италия и Англия. За последно е играл за отбора на италианския Комисо.

Берое разгласи също през днешния ден, че се разделя със бранителя Макс Челич, след съглашение сред двете страни. Играчът бе притеглен при започване на годината и записа присъединяване в 15 срещи на отбора.

Тази заран футболистите отпътуваха за петдневен лагер в Поморие с група от 21 футболисти. „ Зелените “ ще упражняват на терена в Каблешково, където ще се изиграят и две контролни срещи.

Първата от тях е през днешния ден от 18 ч. против състава на „ Добруджа “, който през предишния сезон приключи на 13 място във Втора лига. Втората инспекция е на 1 юли против „ Черноморец “ (Бургас), също от 18 ч.

След завръщането от лагера „ зелените “ ще се готвят напълно в Стара Загора, а до старта на новия сезон ще изиграят и още една контролна среща.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР