Берое няма да задържи крилото Антон Карачанаков. Той е под

...
Берое няма да задържи крилото Антон Карачанаков. Той е под
Коментари Харесай

Берое се отказва от Карачанаков

Берое няма да задържи крилото Антон Карачанаков. Той е чартърен от полския Краковия до края на сезона. Заралии имат алтернатива за удължение на преотстъпването, само че не считат да се възползват. Напоследък Карачанаков не се употребява с доверието на старши треньора Александър Томаш.

Както е известно, съвсем несъмнено от зелено-белите си потегля и Иван Иванов. Договорът на централния бранител е до лятото и към този момент надали ще бъде продължен. Очаква се да бъде освободен и румънецът Негруц, а възможностите на контузения Фърчулеску да остане са 50:50. Преди великденските празници спортният шеф на Берое Валентин Грудев е бил на нова скаутска задача в Португалия. В началото на март той още веднъж бе на Иберийския полуостров. Заралии съвсем несъмнено ще привлекат 6-7 нови попълнения, като те ще бъдат основно от чужбина. Селекцията няма да се въздейства от това дали Берое ще успее да се класира за Лига Европа или не. Водени са диалози с класен централен нападател, само че към този момент двете страни не могат да се схванат за изискванията.

Вчера играчите продължиха с подготовката си за мача с Ботев, който е в събота от 15:00 часа в Стара Загора. Заниманието на клубната база на зелените бе преди обяд и протече с доста въодушевление, хъс и себераздаване в играта.

Тренировката включваше извършения с топка и тактически занимания. Отделно от главната група се готвиха Карлос Охене и Драгош Фърчулеску, които още лекуват травми. С тима пък упражняваха четирима от юношите до 19 години - Иван Гошев, Костадин Пеев, Никола Гавов и Александър Енев.

“Тема спорт

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР