Берое излиза срещу гостуващия Локомотив София в късния петъчен двубой

...
Берое излиза срещу гостуващия Локомотив София в късния петъчен двубой
Коментари Харесай

Берое и Локомотив София излизат в здрав и непредвидим сблъсък

Берое излиза против гостуващия Локомотив София в късния петъчен дуел от програмата на efbet Лига. Срещата стартира в 20:00 часа на стадион „ Берое “ и може да бъде следена по DIEMA SPORT или проследена на Gong.bg.

Старозагорският отбор е на осмо място с 14 точки, до момента в който Локо заема 13-о място с 10 точки.

Заралии са в серия от шест следващи мача без триумф. Новият треньор на отбора Хосе Луис Ачиари към момента търси първата си победа отпред на " зелените ", до момента в който Локомотив София сподели известно надигане след идването на Данило Дончич с победа над Славия и тъждество с Черно море.

Ачиари няма да може да разчита на санкции си вратар Хуан Лунгарсо, което автоматизирано праща Родриго Ачинели на голлинията на старозагорци. Добрата вест за наставника е завръщането на Лучано Скуадроне, който пък изтърпя наказване в Битката за Тракия, изгубена от Ботев Пловдив с 1:4.

Съставът на „ железничарите “ също ще претърпи известни ротации. „ Червено-черните “ ще заложат на двете си нови попълнения – Гонсало Кардосо и Антони Иванов. Под въпрос за Дончич обаче са Фелипе Райън, Алан Диас и Симеон Мечев.

 
 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР