Берое и Септември София се изправят в двубой от 22-я

...
Берое и Септември София се изправят в двубой от 22-я
Коментари Харесай

Берое и Септември излизат един срещу друг в опит да прекъснат негативна серия

Берое и Септември София се изправят в дуел от 22-я кръг на efbet Лига. Срещата е с начален час 12:30 и може да я наблюдавате НА ЖИВО по DIEMA SPORT, а Gong.bg ще наблюдава всичко най забавно за вас към срещата минута по минута.

Берое има съществени проблеми, като няма към момента победа в шампионата от началото на годината. Отборът от Стара Загора притегли бразилеца Клайдър Машедо в опит да укрепи редиците си в борбата за по-добро показване през втория полусезон. Наставникът на Берое съобщи, че тимът би трябвало уцели вратата, с цел да вкара попадения. " Зелените " имат едвам 18 маркирани гола от началото на акцията и имат съществени проблеми пред противниковата врата.

Септември София също е в доста сложна обстановка, защото отборът има едвам 1 победа в последните си 14 мача, което оставя тима на 13-а позиция с едвам 16 точки. Атанас Кабов се завръща в първия състав, което е добра вест за софийския клуб. Все още Септември в никакъв случай в историята си не е печелил точка в посещение на Берое. Двата тима незабавно се нуждаят от точки, а кой ще победи с тях, можем да проследим дружно.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР