Берое и Септември се изправят един срещу друг в мач

...
Берое и Септември се изправят един срещу друг в мач
Коментари Харесай

Берое и Септември кръстосват шпаги в търсене на първи пролетен успех

Берое и Септември се изправят един против различен в мач от 22-рия кръг на efbet Лига. Двубоят в Стара Загора е от 12:30 ч. и ще бъде управителен от Радослав Гидженов.

И двата тима се намират в долната част на таблицата и търсят първа победа през пролетния полусезон. Заралии и столичани записаха по две загуби и едно тъждество, тъй че ще бъдат извънредно стимулирани през днешния ден да стигнат до трите точки.

В предишния кръг септемврийци позволиха минимално проваляне от ЦСКА - София, а попадението на " алените " породи доста полемики към тематиката за феърплей. Тимът на Светослав Петров изигра добър мач и съществено затрудни краткотрайния отличник в класирането.

Берое пък загуби " Битката за Тракия " против Ботев (Пловдив), макар че футболистите на Николай Киров демонстрираха нелоши неща. През седмицата старозагорският отбор бе заздравен от бразилеца Клайдер Машедо, който може да направи своя дебют още през днешния ден.
 Официално: Берое показа ново попълнение Официално: Берое показа ново попълнение
Двамата треньори нямат проблеми с контузени футболисти. След наказване в състава на Септември се завръща Атанас Кабов. Първият дуел сред тези противници по-рано през сезона приключи с победа за столичани с 3:1.
19  Септември - Берое
БЕРОЕ - СЕПТЕМВРИ

Вероятни сформира:

БЕРОЕ: Караджов, Ламбулич, Челич, Енрике, Бауренски, Мечев, Гомес, Каскардо, Йорданов, Трибуле, Кръстев 

СЕПТЕМВРИ: Шейтанов, Арсов, Георгиев, Чешмеджиев, Кабов, Якубяк, Чуич, Ачков, Костадинов, Станоев, Петков

СЪДИЯ: Радослав Гидженов
СТАДИОН: " Берое ", Стара Загора
НАЧАЛО: 12:30 часа

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР