Берое и Пирин завършиха 1:1 в двубой от 34-ия кръг

...
Берое и Пирин завършиха 1:1 в двубой от 34-ия кръг
Коментари Харесай

Надежда за Берое и Пирин, Спартак и Септември изпаднаха

Берое и Пирин приключиха 1:1 в дуел от 34-ия кръг на efbet Лига след късна драма в Стара Загора и по този метод оставиха до последно интригата за баража за оцеляване.

Васил Василев откри резултата под Аязмото в 31-вата минута, а надълбоко в добавеното време Даниил Кондраков (90+9`) изравни от дузпа.

Заралии към този момент виждаха успеха, която щеше да им подсигурява мястото в елита и през идващия сезон. Сега някой всред Берое, Пирин и Хебър ще би трябвало да се изправи против третия от Втора лига

Отборите на Спартак (Варна) и Септември са отборите, които изпадат непосредствено. Това стана ясно кръг преди края на конкуренцията в групата на отборите борещи се за избавление в елита.

Двата състава се изправиха един против различен във Варна, като “соколите ” стигнаха до успеха с 1:0. Това обаче не оказа помощ на отбора, тъй като Хебър реализира триумф при визитата си на Ботев (Враца).

Така кръг преди края двата тима изостават с четири точки от мястото за бараж за избавление и няма по какъв начин да стигнат до бленуваното оставане. По този метод два тима додени от митове на родния футбол - Димитър Димитров и Красимир Балъков изпадат във Втора лига.

Така двата отбора се изравниха по точки - по 25. Хебър обаче към този момент е с 29 и няма по какъв начин да бъде догонен от Спартак и Септември.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР