Берое и Лудогорец се изправят един срещу друг в последен

...
Берое и Лудогорец се изправят един срещу друг в последен
Коментари Харесай

Вдъхновен Лудогорец излиза за задължителна победа в Стара Загора

Берое и Лудогорец се изправят един против различен в финален мач от 14-ия кръг на efbet Лига. Двубоят под Аязмото е от 20:00 часа и ще бъде управителен от Валентин Железов.

Гостите от Разград влизат в срещата в чудесно въодушевление, откакто си подсигуряваха присъединяване в Европа и през пролетта - най-малко 1/16-финал в шампионата Лига на конференциите. В четвъртък тимът на Анте Шимунджа победи ХИК (2:0), с което си обезпечи най-малко трето място в групата си в Лига Европа. 
 Лудогорец проработи над 14 милиона евро Лудогорец проработи над 14 милиона евро
Преди седмица " орлите " се върнаха на победния път и в шампионата, надделявайки над ЦСКА - София с 2:1. Днес Лудогорец ще опита да затвърди положителното усещане и да прибави нови три точки към своя актив.

Берое продължава да изпитва проблеми, като към този момент в три следващи мача от шампионата не познава усета на успеха. За последно заралии се постановиха над Спартак (Варна) вкъщи при започване на септември. Останалите два триумфа на " зелените " през актуалната акция още веднъж бяха в Стара Загора, което дава вяра на Берое, че може да измъкне нещо от първенеца.

Домакините изиграха контролна среща в средата на предходната седмица, в която надвиха над третодивизионния Сокол (Марково) с 1:0. Това бе и първи триумф за Николай Киров отпред на отбора, само че в всекидневен мач.
 Берое победи дилетанти в контрола, Киров тества състезател на проби Берое победи дилетанти в контрола, Киров тества състезател на проби
Белия няма да може да разчита на нападателя Калоян Кръстев, който получи травма и бе наложително сменен в последния дуел против Пирин. Надеждите в тима обаче са свързани с това, че Серкан Юсеин ще бъде възобновен за значимата среща.
25  Славия - Берое
Извън сметките на Анте Шимунджа остава Сисиньо, който изтърпява наказване поради аления картон против Локомотив (София).

БЕРОЕ - ЛУДОГОРЕЦ

Вероятни сформира:

БЕРОЕ (3-4-2-1): Караджов; С. Николов, Пиргов, Фонтен; С. Георгиев, Юсеин, Мечев, Рука; Траоре, Анисе; Тунгара
Старши треньор: Н. Киров

ЛУДОГОРЕЦ (4-2-3-1): Падт; Фон Витри, Пластун, Недялков, Групер; Шоу, Нареси; Десподов, Нонато, Делев; И. Тиаго
Старши треньор: А. Шимунджа

СЪДИЯ: Валентин Железов
СТАДИОН: " Берое ", Стара Загора
НАЧАЛО: 20:00 часа
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР