Берое и Етър завършиха 0:0 в последен мач от 20-ия

...
Берое и Етър завършиха 0:0 в последен мач от 20-ия
Коментари Харесай

Берое и Етър завършиха при нулево реми в последен мач от 20-ия кръг

Берое и Етър приключиха 0:0 в финален мач от 20-ия кръг на Първа Лига. Гостите от Велико Търново играха с човек по-малко след 75-а минута поради червен картон на Кольо Станев, само че съумяха да удържат нулевото реми и да пресечен серията от пет следващи турнирни загуби.

Берое остава на 9-о място с 25 точки, до момента в който Етър е финален с 9 точки.

Берое доминираше през първата част и бе покрай гол в 35-а минута, само че Георги Ангелов от Етър мазета пред голлинията след удар на Виктория Вълков.

Етър също опитваше да употребява свободните пространства и да контраатакува, като в 37-а минута топката попадна в мрежата на Берое след удар на Шано, само че попадението бе анулирано поради засада.

В самия завършек на първата част Сантяго Годой стреля рисково за Берое с акробатичен удар, само че стражът на Етър Величков сподели инстикт и мазета в корнер.

В 72-а минута Политино насочи следващия удар към вратата на Етър, само че още веднъж Величков внимаваше и избави.

Етър доигра последните 15 минути с човек по-малко след пряк червен картон на Кольо Станев. Играчът на гостите бе фаулиран от резервата Пачаме и при рухването удари с крайници си противника, като след ревизиране на обстановката с ВАР реферът Никола Попов реши, че проявата на Станев заслужава червен картон.

Пет минути преди края още веднъж Политино още веднъж се озова на стрелкова позиция, само че стреля неопределено.

В даденото от съдията 13-минутно продължение Берое упражни напън и провокира няколко разбърквания в наказателното поле, при едно от които Жорди Говеа от близко не съумя да откри рамката на вратата с глава.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР