Берое и Добруджа завършиха при резултат 1:1 в контрола в

...
Берое и Добруджа завършиха при резултат 1:1 в контрола в
Коментари Харесай

Устремилите се към ново начало Берое и Добруджа не се биха

Берое и Добруджа приключиха при резултат 1:1 в контрола в Каблешково. Това бе първа инспекция за заралии, а всекидневен дебют направиха новите под Аязмото и старши треньорът Густаво Араголаса. Почти сходна е и обстановката в отбора от Добрич, който стяга здрава селекция в офанзива на efbet Лига.

Първият удар в мача пристигна в 21-вата минута, когато Тонислав Йорданов стреля отдалеко, само че вратарят на Добруджа се намеси.

Резултатът бе открит четири минути по-късно, когато Преслав Йорданов засече с глава и прати топката в мрежата за 0:1.

Най-опасното състояние за старозагорци пристигна в 36-ата минута, когато Стефан Гаврилов напредна и насочи прекрасен изстрел от междинна отдалеченост, само че топката се отби в гредата.

Пет минути преди края на полувремето още веднъж Йорданов бе на стрелкова позиция, само че последва и добра изява на вратаря на Берое.

През втората част елитният отбор бе по-активен и притисна съществено противника.

Резултатът бе подравнен в 55-ата минута, когато Франциско получи топката в наказателното поле и я прати в мрежата с удар в долния ляв ъгъл на Аргилашки за 1:1.

До края на срещата Берое можеше да обърне резултата в своя изгода, само че Аргилашки се оправи с удари на Трибуле, Василев и Сейхас.

 

 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР