Берое е на прага на един от най-слабите си сезони

...
Берое е на прага на един от най-слабите си сезони
Коментари Харесай

Николай Киров си тръгва от Берое

Берое е на прага на един от най-слабите си сезони от връщането си в елита през 2009 година. Три кръга преди края на акцията заралии още не са си обезпечили оставането. Днес те одобряват Спартак (Варна). Както и да се развие сезонът, старши треньорът Николай Киров съвсем несъмнено си потегля от стадиона под Аязмото. Той пое тима на пожар в средата на есенния дял след напускането на Петър Хубчев. " Зелено-белите " обаче по този начин и не се съвзеха след напускането на главния си спонсор Топлоелектрическа централа " Марица-изток 2 " и не престават да се лутат.

Белия е малко евентуално да размишления и да остане. Той води Берое в 24 мача за състезание и купа, в които записа 6 победи, 4 равенства и цели 14 загуби.

Все по-усилено се приказва, че в Стара Загора идва нов вложител, който ще поеме собствеността от сдружението, което сега държи акциите. Очакванията са, че той ще пристигна с нов старши треньор. Сред спряганите имена още веднъж е и това на Петър Хубчев, който обаче е получил и предложение от Арда.
 Ботев (Враца) взе доста значима победа над Берое Ботев (Враца) взе доста значима победа над Берое
Николай Киров пък се е завъртял като възможен нов ментор на Ботев (Пловдив), само че вероятността това да се случи е дребна поради недоброто отношение на част от почитателите към него. Преди да поеме Берое, Белия бе отпред на ЦСКА 1948, Арда и " канарчетата ", с които завоюва Купата и Суперкупата на България през 2017 година

Ръководството на Берое пък не стопира да води диалози с разнообразни вложители, които да оказват помощ на клуба. Сред тях е имало и чужденци.

" Тема спорт "

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР