Берое, чрез своите привърженици, се включва в кампанията за събиране

...
Берое, чрез своите привърженици, се включва в кампанията за събиране
Коментари Харесай

Берое с благотворителна акция в помощ на Петър Хубчев

Берое, посредством своите последователи, се включва в акцията за събиране на средства за лекуването на един от най-успешните треньори в историята на клуба - Петър Хубчев. Новината бе обявена в уеб страницата на клуба. 

На мача против Левски в петък, 27 октомври, ще има кутия за дарения на входа на стадиона, а последователите ще могат да си купят специарни фланелки, средствата от които ще се преведат по сметката на Петър Хубчев.

Ето какво написаха от Берое на формалния си уебсайт:

" ПФК Берое, посредством своите почитатели, се включва в акцията за събиране на средства за лекуването на един от най-успешните треньори в историята на клуба - Петър Хубчев!

На идния дуел с Левски от 15-ия кръг на efbet Лига ще бъде сложена кутия за дарения на входа на стадиона. Феновете ще могат да си закупят и специфични фланелки, които ще се продават до кутията за дарения, с подписи на футболистите на отбора, част от които ще бъдат облечени от играчите преди първия съдийски сигнал и ще се продават на почивката на дуела. Количествата фланелки са лимитирани, а цената им ще бъде 35 лв..

Средствата от двете начинания ще бъдат преведени по сметка на фамилията на Петър Хубчев в помощ за лекуването му от тежката онкологична болест.

Подробности за билетите.

Бързо възобновяване, тренер! Цялото беройско семейство е с теб! ".
 От 15 до 50 лв. за билет на Берое - Левски
От 15 до 50 лв. за билет на Берое - Левски

Мачът е на 27 октомври от 19:00 часа
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР