Бернардо Лапауло е уверен, че неговото дълголетие се дължи най-

...
Бернардо Лапауло е уверен, че неговото дълголетие се дължи най-
Коментари Харесай

Истината Наяве! Бразилски Столетник Роден През 1901 Година Разкри Тайната Си: Не Е До Ген. Всеки Ден Ям

Бернардо Лапауло е убеден, че неговото дългоденствие се дължи най- към този момент на метода му на живот, а не толкоз на гените. Диетичният режим на хранене на Бернардо включва доста органични плодове и зеленчуци, изключва аленото месо и обработени храни. Според него следните 5 продукта са същинският притежател на здраве и дългоденствие в неговия живот:

1. Чесън Алицинът, съдържащ се в чесъна има многочислени целебни свойства. Благодарение на него може да се смъкна високото равнище на холестерин в кръвта, а също и високото кръвно налягане. Чесънът може да предотврати атеросклерозата – съществена причина за заболяванията на сърцето.

2. Канела Канелата е доста известна освен като фалшификация, а и като лек. Тя намалява захарта и холестирина в кръвта, бори се с инфекциите и възпаленията, усъвършенства храносмилането.

3. Мед Това е една от супер храните на планетата, с изключителни качества, подобряваща цялостното положение на организма, изобилен от антиоксиданти.

4. Черен шоколад Черният шоколад, съдържащ над 70% какао може да бъде извънредно потребен, в случай че се използва умерено. Също като меда, той съдържа доста антиоксиданти, снижава кръвното налягане и стрес и поддържа сърцето крепко, написа " Зарата ".

5. Зехтин Зехтинът е извънредно ефикасен за намаляване на холестерина и кръвната захар и понижава риска от сърдечно- съдови болести. Изводът е: Хранете се здравословно, използвайте посочените артикули и се грижете за равнищата на кръвната захар, холестерин и кръвно налягане, с цел да се радвате на крепко и мощно тяло.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР