Бернар Арно е най-богатият човек в света със състояние от

...
Бернар Арно е най-богатият човек в света със състояние от
Коментари Харесай

Вижте къде релаксира най-богатият човек в света

Бернар Арно е най-богатият човек в света със положение от 204 милиарда $. Личният живот на богаташите постоянно е обект на интерес, по тази причина е любопитно къде почива човек, който има такова голямо положение? Арно има няколко места за релакс, осведоми bTV. Той постоянно пътува до Сен Тропе и отсяда във ваканционния си дом. Според Business Insider парцелът е част затворен комплекс от 270 акра, където жилищата костват приблизително 13 милиона $.

Това се счита за негово обичано място за почивка. Къщата е над скалите, откъдето се разкрива необикновено красива панорама. Не е изненадващо, че милиардерът има повече резиденции, в сравнение с има потребност, като се има поради благосъстоянието му. Освен в Сен Тропе, той има къща и в Бордо. Домът му там е прелестен 150-годишен замък/шато, заобиколен от лозя в Сен Емилион. Тази къща е в фамилията на Арно от 1998 година. 

Шатото разполага с 34 първокласни стаи, както и частна хижа и мезонет с балкон с аспект към планината. В хотела има и голям отопляем басейн, сауна и джакузи. Освен това е заобиколен от буйни лозя. Шатото също се смята за една от най-хубавите винопроизводителни зони в света от 1871 година насам. Къщата му във френските Алпи е възхитително имение.

Освен къщи във Франция, той притежава пет парцела в Бевърли Хилс. Те са на стойност от 125 милиона $. Две от тях са близо една до друга в квартал Trousdale Estates, а други две са в квартал Bird Streets. 

Не сте лимитирани единствено до къщи, в случай че имате няколко милиарда $ в джоба си. Арно потвърди, че тази забележка е вярна, като закупи остров Индиго от 133 акра в девствените Бахамски острови за зашеметяващите 35 милиона $.

Като най-богатият човек на света Арно не може да остане без яхта и аероплан. Той обича да прекарва време със фамилията си на неговата ултралуксозна яхта.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР