Берлинската полиция съобщи вчера, че 145 души са били задържани

...
Берлинската полиция съобщи вчера, че 145 души са били задържани
Коментари Харесай

Полицията в Берлин задържа 145 души заради сблъсъците в новогодишната нощ

Берлинската полиция заяви през вчерашния ден, че 145 души са били арестувани във връзка със конфликтите в новогодишната нощ, при които бяха ранени 41 служители на реда, съобщи ДПА. Всички обвинени, множеството от които - мъже, след това са били освободени, сподели представител на полицията.

Сред арестуваните е имало хора от 18 националности, в това число 45 души с немско поданство, 27 с афганистанско и 21 сирийци. След насилието при започване на годината са заведени общо 355 правосъдни каузи.

В ход са следствия, в това число за нарушение на реда и спокойствието, за нахлуване и оказване на опозиция против органите на реда и против спасители, за нанасяне на тежка телесна щета и за причиняване на детонация.

Политическите диспути за насилието против служители на реда и спасители продължава да набира скорост в Германия. Вчера немският синдикат на полицейските чиновници настоя за незабавно привикване на кръгла маса с присъединяване на политици и представители на тези специалности, както и за нови подходи в интеграционната политика, с цел да се предотвратят сходни набези в бъдеще.

Такива диспути са ни нужни неотложно, трябват ни резултати, ясни концепции и проект за това кой какво би трябвало да свърши ", съобщи ръководителят на профсъюза на федерално ниво Йохен Копелке. Нощ на интервенции с шокиращи произшествия като тези в събота против неделя не би трябвало да се повтаря идната година, " тъй че периодите са избрани ", добави той.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР