Берлин обвини Минск в разпространението на фалшиви новини за мигрантите

...
Берлин обвини Минск в разпространението на фалшиви новини за мигрантите
Коментари Харесай

Германия: Няма да се поддадем на натиска да приемем мигрантите от Беларус

Берлин упрекна Минск в разпространяването на " подправени вести " за мигрантите

Германия няма да одобри мигрантите от Беларус. Външният министър Хорст Зеехофер съобщи, че Минск са популяризирали подправена вест. В четвъртък Беларус разгласи, че Александър Лукашенко и Ангела Меркел са договорили договорка. Германия щяла да одобри 2000 мигранти, а Беларус да върне останалите 5000 в родните им страни. Но съгласно Зеехофер освен няма подобен проект, а Германия счита, че в този случай мигрантите са употребявани като инструмент и Европа не би трябвало да се поддава на никакъв напън.
Беларус настанява част от мигрантите по границата си във краткотраен лагер (ВИДЕО)
Беларус е осигурила краткотраен заслон за към 1000 мигранти в транспортен и логистичен център покрай Граничен контролно-пропусквателен пункт Кузница на границата с Полш...

" Стоим твърдо зад Полша. Начинът, по който те се оправят с рецесията, е верен и легален. Говорим за изключителна обстановка, проведена от Беларус, евентуално с поддръжката на Русия. Хората на границата са част от злокобна тактика. Затова няма да се поддадем на натиска да ги приемем ", безапелационен е немският министър на външните работи Хорст Зеехофер.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР