Берковски деца се включват в Европейско първенство по приложно колоездене,

...
Берковски деца се включват в Европейско първенство по приложно колоездене,
Коментари Харесай

Берковски деца се включват в Европейско първенство по приложно колоездене

Берковски деца се включват в Европейско състезание по приложно колоездене, оповестиха от локалната администрация. На 19.11.2021 година за пръв път в историята надпреварата ще бъде онлайн. По стратегия, то бе несъмнено да се организира в Хърватска, само че заради утежняване на обстановката обвързвана с COVID-19, ще бъде с хазаин СБА София, посредством непосредствено включване.
Ще бъде напълно на доктрина и ще включва решение на изпитна брошура, логичен задания, както и такива, свързани с ръководство в градска среда във тип на компютърна игра и пъзел, при съблюдаване на разпоредбите за сигурност.
Националният тим на България се състои от шестима състезатели - три девойки и три момчета от другите клубове в страната, посочили най-хубави резултати през спортната 2021 година
За наша наслада от берковския клуб са определени Спасияна Желязкова, Гергана Кръстева и Мартин Илиев. Останалите три деца са от клубовете на Силистра, Етрополе и Челопеч. Въпреки усложнената конюнктура, състезателите се готвят съществено и отговорно, с цел да защитят името на града ни и на България. Взети са нужните противоепидемични ограничения.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР