Берг Монтана Фитинги ЕАД се довери на ЕНЕРГО-ПРО Енергийни услуги

...
Берг Монтана Фитинги ЕАД се довери на ЕНЕРГО-ПРО Енергийни услуги
Коментари Харесай

Берг Монтана Фитинги ЕАД се довери на ЕНЕРГО-ПРО Енергийни услуги за извършване на цялостно енергийно обследване

Берг Монтана Фитинги ЕАД се довери на ЕНЕРГО-ПРО Енергийни услуги за осъществяване на изцяло енергийно проучване

Водещият производител на тръбни чугунени фитинги, отливки и елементи от стомана и желязо, чиято индустриална активност се осъществя в град Монтана, избра ЕНЕРГО-ПРО Енергийни услуги за собствен сътрудник в осъществяването на енергиен одит. Берг Монтана Фитинги ЕАД е едно от най-големите индустриални предприятия в Северозападна България и един от главните производители на арматура на Балканския полуостров. Спецификата на произвеждане и потреблението на енергоемки машини ги прави и един от най-големите потребители на електрическа сила.

„ Предвид нашето обвързване пред АУЕР за осъществяване на енергиен одит се обърнахме към нашия снабдител на електрическа енергия ЕНЕРГО-ПРО Енергийни услуги за осъществяването на тази активност. Изключително задоволени сме от работата на техните експерти по енергийна успеваемост за правенето на енергиен отчет и разбор на ефикасността на осъществените от нашата компания енергоспестяващи ограничения ", разяснява взаимната работа с енергийния търговец изпълнителният шеф на Берг Монтана Фитинги ЕАД господин Антон Илиев.

За създадения от ЕНЕРГО-ПРО Енергийни услуги отчет по отношение на успеваемостта на осъществени енергоспестяващи ограничения в Берг Монтана Фитинги, АУЕР издаде на компанията Удостоверение за енергийни спестявания за 3740 MWh. Предприетите ограничения в предприятието ще редуцират разхода на сила, което ще докара до икономисване на 273 тона излъчвания CO2 годишно.

ЕНЕРГО-ПРО Енергийни услуги е първият търговец на електрическа енергия в България с лиценз за проучване за енергийна успеваемост. Услугите на компанията в региона на енергийния одит включват: оценка на капацитета за съкращаване енергопотреблението на здания, предприятия, промишлени системи и системи за външно изкуствено осветяване, установяване и правене на технико-икономически оценки на енергоспестяващи ограничения (ЕСМ), с осъществяване на нужни измервания, правене на енергиен одит, в това число за задачите и отговорностите пред Агенцията за стабилно енергийно развиване (АУЕР) и издаване на документи за енергийни характерности на здания в употреба.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР