Берем резултатите от конституционната реформа на Христо Иванов, Кирил Петков,

...
Берем резултатите от конституционната реформа на Христо Иванов, Кирил Петков,
Коментари Харесай

ВМРО: Министри за шир потреба и масова безотговорност – това е профилът на служебния кабинет

Берем резултатите от конституционната промяна на Христо Иванов, Кирил Петков, Бойко Борисов и Движение за права и свободи. Цялата страна е в безпорядък и не е ясно кой носи отговорност! Имаме настоящ парламент, който действително не ръководи, а депутатите си вземат заплати и си вършат на ниска цена пиар.

 

Имаме служебно държавно управление, само че никой не носи отговорност за него. Министри се сменят като носни кърпички, а нито парламентарните партии, нито президента носят отговорност.

 

Това написаха в своя позиция от Вътрешна македонска революционна организация.

Кой ръководи страната!? Кой носи отговорност!? Случващото се в България не е обикновено! За броени часове се сменят двама министри, пояснения няма, а институциите се срутват безусловно за часове, прибавят от партията.

И питат: Защо и кой предложи тези министри, които до през вчерашния ден бяха комфортни, а през днешния ден са неуместни? Ако не стават, за какво са препоръчани? Щом са препоръчани, за какво ги махат? Кой ги маха?

Има ли сделка сред ГЕРБ-ДПС-президента? Ще утвърди ли президентът със собствен декрет целия този маскарад със промяна на министри в придвижване, който следим в последните дни?

Все повече българи се питат какво се случва и за какво е целият този безпорядък. Държавата беше превърната в циркова сцена. Тези, които претендират за водачество и тежест в политиката, каквото пипнаха – унищожиха.

Нагледахме се на сглобки, некоалиции, подправени герои, които обърнаха страната на бардак, а законите – на врата в полето.

Време е България да поеме ориста си в ръце и да спре целия слугинаж, който обслужва всичко друго, само че не и българските жители!

От Вътрешна македонска революционна организация оферират незабавно привикване на Национална кръгла маса с всички националноотговорни партии. Още от годините на пандемията повтаряме, че единствено посредством извеждане на най-важните цели за страната България може да излезе от рецесията. Днес те са:

1. Национален суверенитет и слагане на българския интерес над всевъзможни идеологически клишета и непозната воля.

2. Инвестиране в национална енергийна самостоятелност. Не на нездравословната Зелена договорка!

3. Не на миграцията в страната ни. България не трябва да се трансформира в гетото на Европа!

4. Насърчаване на българския бизнес и стопанска система, а не повдигане на налози и Данък добавена стойност.

5. Противодействие против въвличането на България в непознати войни!

Стига популизъм и евтини политически хватки за набиране още някой глас от горната страна. Трябва да бъде изведена национална теория, която да бъде прецизно следвана от всички бъдещи парламенти и държавни управления. Държавата ни е в развой на разпад и нищо не може да спре това, още по-малко с такива меко казано странни безпринципни държавни институции, напълнени през последните 3 години с комфортни калинки, а не с експерти и държавници, приканват от Вътрешна македонска революционна организация.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР