Бербатов, ела в отбора! Това призова Мис Берое Щилиана Кирева,

...
Бербатов, ела в отбора! Това призова Мис Берое Щилиана Кирева,
Коментари Харесай

Мис „Берое“ Щилиана Кирева: Бербатов, с удоволствие ще ти ремонтирам водопровода!

Бербатов, ела в тима! Това прикани Мис " Берое " Щилиана Кирева, видя HotArena.

Сексапилната фенка на " заралии " няма самообладание да види Митко със зеления екип. Както е известно, Бербо тренира с отбора, воден от най-хубавия му другар Александър Томаш. Вече вървят клюки, че нападателят ще подпише за половин сезон с " Берое ". До момента някогашният национал към момента не е парафирал контракт.

" Силно се надявам Бербатов да остане в " Берое ". Евентуалното му идване в нашия тим ще вдигне доста равнището, което напоследък се беше поизгубило. Той е най-хубавият български футболист, от който всеки има какво да се научи. Присъствието му в тима би вдъхнало в допълнение самочувствие в останалите момчета ", разяснява умело Мис " Берое " пред " България Днес ".

" Мачовете на " Берое " постоянно са били добре посещавани, само че ползата ще се усили още повече, в случай че Бербатов е при нас. Голяма част от хората биха пристигнали на стадиона, с цел да могат да го гледат онлайн. Дори и да не подпише контракт, допускам, че той ще посещава нашите мачове, тъй че не е изключено да се срещнем с него. Ако се забележим на четири очи, бих му споделила, че е добре пристигнал в " Берое ", твърди Щилиана. Тя въпреки всичко признава, че към този момент има гадже, а Бербатов не я притегля като мъж. Хубавицата е безапелационна, че женският интерес към срещите на отбора ще се усили неведнъж, в случай че Митко заиграе под " Аязмото ". Любопитното е, че Кирева това лято се дипломира като инженер по водоснабдяване и канализация.

" Ако Бербатов има потребност, на драго сърце ще му поправям водопровода ", усмихва се Мис " Берое ". Тя признава, че и този сезон няма да пропусне мач на любимците си. Щилиана бе на стадиона и за откриването на сезона против градския противник " Верея " нощес.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР