Бербатов: Ако Солскяр постигне топ 4, трябва да получи постоянен

...
Бербатов: Ако Солскяр постигне топ 4, трябва да получи постоянен
Коментари Харесай

Бербатов: Ако Солскяр постигне топ 4, трябва да получи постоянен договор

Бербатов: Ако Солскяр реализира топ 4, би трябвало да получи непрекъснат контракт
Бившият нападател на Манчестър Юнайтед Димитър Бербатов приветства назначението на Оле Гунар Солскяр за краткотраен управител на отбора до края на сезона. Норвежецът поема "червените дяволи" на шеста позиция във Висшата лига и цели 11 точки от четвъртия Челси, след слабото начало на акцията под управлението на Жозе Моуриньо.

"За Соляскяр ще бъде мъчно да класира Юнайтед в топ 4, само че не и невероятно. Ако успее да го реализира, тогава сигурно би трябвало да получи поста за непрекъснато. Да настигне Челси би било феноменално достижение и би посочило на управлението, че той е човек, който може да трансформира тима и помогне на надарените играчи в тима", разяснява рекордьорът по голове за националния тим. "Оле си заслужи този късмет с положителната работа, която свърши в Норвегия и Академията на Юнайтед. Дори да не класира тима за Шампионската лига, той може да бъде сполучлив треньор, според от това какво отборът покаже на терена и отвън него. Добре е за него, че ще има до себе си Майк Филън и Майкъл Карик", добави голмайсторът на Висшата лига от сезон 2010/11.

Днес Солскяр организира първа подготовка с Манчестър Юнайтед въз основата на отбора в Карингътн, а в събота той ще дебютира отпред на "червените дяволи" при гостуването на Кардиф Сити от Висшата лига. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР