Бера душа! Чувствам се много зле след операцията от дискова

...
Бера душа! Чувствам се много зле след операцията от дискова
Коментари Харесай

Стефан Мавродиев: Бера душа


„ Бера душа! Чувствам се доста зле след интервенцията от дискова херния! “ Това сподели за „ България Днес “ огромният артист Стефан Мавродиев.

Въпреки болките той е съумял да стигне до изборната секция още рано сутринта през вчерашния ден и да гласоподава. „ Не желая обаче да приказвам за политика! Разберете: интервенцията беше доста тежка! Сега за мен най-важно е здравето “, добави, очевидно мощно раздразнителен от физическия дискомфорт, Мавро. Ветеранът на Младежкия спектакъл единствено допреди два-три месеца посещаваше постоянно театрални министър председатели и спектакли с присъединяване на свои другари от гилдията. За последно той показва отлична за възрастта си форма, като изгледа зрелище на столичния Театър 199 и си потегли в компанията на младежи от двата пола , евентуално студенти от НАТФИЗ или начинаещи артисти.

До над 75-годишната си възраст Мавродиев блъскаше във фитнеса няколко часа седмично, правеше извършения у дома и лицеви опори. Вдигал е толкоз огромни гири, че негови близки и комшии са оставали с отворена уста от изненада. “Имам и едни дъмбели, които подвигам, по 11 кг са. Посещавам постоянно фитнес клуба наоколо. Забавлявам се и си фантазирам, че не ме лови възрастта. Най-важното нещо с изключение на насладата е здравето на човек. Здраве да има и всичко е допустимо ”, довери преди време героят от класиката “Козият рог ”. Сега роденият във Варна артист легенда обезверено се бори тъкмо за здравето си. Мавро призна по какъв начин до неотдавна едната мисъл, че няма да може да прекара лятото “на теферич “ на райската си виличка край Златни пясъци, “малка, фина сграда “, останала от татко му, е щяла напряко да го влуди. Там Мавродиев е плувал с километри във вътрешността в морето, пиел е биричка и се е срещал със остарели другари. Но в този момент той към този момент доста мъчно напуща софийския си дом, изключително без непозната помощ. Стефан Мавродиев не обича да вкарва непознати в своя персонален свят и в своя обичай, само че пред вестника разкри, че от няколко години живее самичък, без брачна половинка, гадже или родственици до себе си .

„ Жена ми Аля е в Париж. Много обичам моя внук Стефан, само че той също живее с майка си и татко си в Париж, показа именитият артист. Колегите му са наясно, само че не и  необятната аудитория, че Мавро от млади години накуцва леко с единия крайник не поради дискова херния, а тъй като е падал от водосток. Като млад артист Стефан бил бясно влюбен в колежката си Елена Райнова. Една нощ той решил да се прави на Ромео и се изкатерил по водосточната тръба към прозореца на своята “Жулиета ”. Почукал с вяра да го пусне, само че тя затворила внезапно и ухажорът й полетял надолу по улука. Отървал се със строшен крайник, като контузията от любовното му приключение му остава вечно.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР