Бензиностанцията Векта на ул. Васил Левски 170, собственост на пловдивския

...
Бензиностанцията Векта на ул. Васил Левски 170, собственост на пловдивския
Коментари Харесай

Бургаска фирма взе бензиностанция Векта

Бензиностанцията " Векта " на ул. " Васил Левски " 170, благосъстоятелност на пловдивския предприемач Петър Никленов и Екатерина Панайотова, към този момент е във притежание на бургаската компания " Бургойл БГ " ООД. Дружеството ги е снабдявало с горива, а те били длъжници с крупна сума. Лично притежателите татко и наследник Владимир и Николай Петрови са пристигнали през вчерашния ден под тепетата с юриста си, с цел да се разпоредят с обекта след правосъдно решение за неговата неплатежоспособност, научи " Марица ". След тъжба от Никленов то е доказано на 13 февруари 2018 година с решение № 51 от Пловдивски апелативен съд. Според решението длъжника " Векта " ООД се лишава от правото да ръководи и да се разпорежда с имуществото, включено в масата на неплатежоспособност.

По данни на портала за фирмено разузнаване " Дакси " на " Векта " ООД са наложени четири запора - единият е в изгода на  " Бургойл БГ " ЕООД, като размерът на запора е за 1 245 940 лева.  Другите три са в интерес на Булгаргаз, на Уникредит Булбанк поради неуреден заем и към Национална агенция за приходите, където сдружението има дълг в размер на 1 119 934.49 лева

Другите две бензиностанции на Никленов - едната в Пловдив, а другата в Пазарджик, също не работят. 

За мен мачът не е приключил. Моята съвест е чиста. Проблемът е, че се доверих на несъответствуващите хора, само че мачът ще се обърне, разяснява пред " Марица " Петър Никленов.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР