Бензиностанцията е изцяло в изправно състояние. Нашите колонки се проверяват

...
Бензиностанцията е изцяло в изправно състояние. Нашите колонки се проверяват
Коментари Харесай

От бензиностанцията в Добрич с първи думи след фаталния инцидент с газова бутилка

Бензиностанцията е напълно в изправно положение. Нашите колонки се ревизират постоянно от нашите чиновници и държавните органи. На записите си вижда, че казусът е от неизправната газова бутилка на колата, която най-вероятно е била манипулирана. Искам да изкажа съболезнования на околните на починалата.

Това сподели пред bTV Димитър Димитров, представител на компанията притежател на бензиностанцията, на която в събота вечерта избухна газова бутилка и почина жена.

От ДАИ-Добрич също разясниха случая.

"Автомобилът има всички документи, с цел да прави таксиметрови курсове и е постоянен в това отношение. Последна техническа инспекция на автомобила е направена преди месец и нещо и е открито, че тогава е нямало газова бутилка. Тя е сложена след това. Ако слагането на газовата бутилка не отразена вярно, притежателят на автомобила си носи отговорността ", разкриха от ДАИ.

Припомняме, че през вчерашния ден избухна газова бутилка на автомобил по време на зареждане . Пострадаха шофьорката на таксиметровия автомобил и майка й. Те са били откарани в болничното заведение, където по-възрастната жена, която е към 60-годишна, е умряла.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР