Bentley Motors обяви, че рестартира производствения си процес в централата

...
Bentley Motors обяви, че рестартира производствения си процес в централата
Коментари Харесай

Bentley има поръчки за 8 месеца напред

Bentley Motors разгласи, че рестартира индустриалния си развой в централата на компанията в Крю, Англия, като вкарва поетапно увеличение на потенциала, следвайки обстоен проект от 250 точки за безвредна работна среда.

1700 чиновници към този момент са били инструктирани по какъв начин се работи по новите правила и от тази седмица стартират производството на Bentayga и Mulsanne, а от идната ще бъде обновено и това на Continental GT и Flying Spur. От компанията прецизират, че индустриалните цехове са модифицирани по този начин, че да обезпечат двуметрово разстояние сред служащите и еднопосочни пътеки за придвижване и потоци от придвижване. Маските за лице към този момент са наложителни във всички фабрични и офисни зони, а хората, които могат да работят от у дома, ще продължат да го вършат от разстояние. 

През първите няколко седмици заводът ще работи с понижен на 50% потенциал, като за задачата над 500 служителя ще се завърнат на работните си места едвам в средата на юни. 

" Сега е подобаващият миг бизнесът да се върне по-силен. Въведохме обширни нови работни ограничения, с цел да защитим сътрудниците, фамилиите и клиентите си и сме уверени, че в Bentley ще бъде толкоз безвредно за нашите сътрудници, колкото и на всички места другаде ", коментира Адриан Холмарк, ръководител и изпълнителен шеф на Bentley Motors. По думите му, компанията към този момент има лист с поръчки за към 8 месеца напред. 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР