Беновска: Братя Бачорски? Вместо Асен, Киро, Бойко, Доган, Пеевски? Към Велика България! Или Бежанско иго?

...
Есента на 23-та Даниел Бачорски: В това предаване ще видите
Коментари Харесай

Есента на 23-та

Даниел Бачорски: В това предаване ще видите всичко! Ще видите пари! Ще видите екшън! Ще видите простотия! Ще видите мотивация! Ще видите много стойностни неща!

Гледайте от 19-ти октомври в youtube „Бачорски и златната ябълка“

Илиана Беновска: Бачорски и Златната Ябълка… Бачорски са прекрасно витални.

А, Вие, наречени „българи“? Харесвате ли се?!

Бачорски, сигурно ще започнете следващия си епизод с „Горда Стара планина!“ ? Може и да ни припомните и Вазовото „ Аз съм българче!“?

Бачорски са потомци на 1300-годишната България. На която сме всички – но, май, не помним…

Но! Бачорски. Искате ли Велика България пак да е на 3 морета? Черно, Бяло и Адриатическо. Както е при Цар Симеон Велики (893-927).

Голяма фамилия - като моето семейство. Казвате, че риалитито ви е да оздравите семейството си… Желая ви го. Ще получите ябълка от мен, ако успеете.

Но! Бачорски… Дали? Не сте? Носители? И на друга мисия?!

А. Ябълката? Една шега, Бачорски - в България ябълката е Мой Патент.

Президентите Румен Радев, Плевнелиев и царя Симеон Сакскобургготски получиха ябълки.

Бойко Борисов - също.

„Големи топки“ и ябълки на Кирил Петков и Асен Василев връчих.

На Лорер - също.

Пушка - на Волен Сидеров. И ябълка на жена му, Деница, дадох.

Ябълка и плавници - връчих на „премиера“ на Слави Пламен Николов.

Ябълка и за премиера на Македония Ковачевски.

И мноооого ябълки за мнооого, така наречени, „политици“ в България.

Предстои и Доналд Тръмп да получи ябълка – като стане президент 2-ри път.

А, защо не и Владимир Путин?!

Но! Бачорски. Искате ли Велика България пак да е на 3 морета? Черно, Бяло и Адриатическо. Както при Цар Симеон Велики (893-927)

Голяма фамилия сте - като моето семейство. Казвате, че риалитито ви е да оздравите семейството си… Желая ви го. Ще получите ябълка от мен, ако успете.

Но! Бачорски… Дали? Не сте? Носители? И на друга мисия?!

12 януари 23-та

Бачорски. Знаете ли, че „Свободна Европа“ иска забраната на Вазовото „Аз съм българче“?

„Интеграцията не може да се осъществи без нагласа за приемане на другия. А това е трудно в страна, която приема като чужди, дори, собствените си етнически малцинства.

За да е възможна интеграцията, много сфери трябва да се променят, включително образователната система. Защото тя е скроена единствено по мярата на етническите българи.

Няма как децата на 100 000 имигранти да се почувстват пълноценна част от българското общество, ако са длъжни да учат „Аз съм българче“, без на образователната система да ѝ хрумва, че и те биха могли да научат българските деца на нещо и да обогатят живота им.“

Бачорски. Знаете ли? Мъжка работа е. И засяга България. Шенген и бежанци ще преливат в България.

8 януари 24-та

Костадин Костадинов: Уважаеми сънародници, намираме се на българо-турската граница на един от участъците, който би трябвало да опазва границите на България. Както е добре известно обаче само тази ограда няма как да спре нелегалните мигранти. Нещо повече, на някои места тя е лесно проходима. Ето тук може да се види дупка, която някое животно си е прокопало. Но това е най-малкия проблем. След малко ще ви покажа едно от не стотиците, а хилядите места в Странджа, където можете да видите как нелегалните мигранти, след като минат в България, се подготвят след това, обличат се и преминават през нашата страна като транзитен коридор за Европа.

Ние уж пазим границата си. Казвам уж, защото някога, до 1989 г., когато България беше държава, ние пазихме наистина границата си. Сега обаче разчитаме огради да пазят това, което някога пазеха хора, огромен човешки персонал, армия по границата с постоянно действаща 24 часова охрана. Към настоящия момент това изобщо не е така и трябва да си зададем въпроса какво още държи България над водата? Защото определено не е правителството на България, което е готово във всеки един момент да предаде националния интерес. Знаете, че с влизането на България в Шенген, дори още преди влизането страната ни ще започне да приема все повече и повече нелегални мигранти. Тези, които прескачат оградата зад гърба ми, ще бъдат оставени за постоянно да живеят тук в нашата страна. България ще се превърне в един огромен бежански лагер, в който ние българите до десет години ще се превърнем в малцинство!

Защото знаете ли точно колко застави са останали по българо-турската граница, пък и не само по българо-турската? Нула!

Това са изрязани парчета от „великата българска ограда“! Помните, навремето имахме един одиозен заместник министър-председател, който наричаше тази ограда „великата българска ограда“. Това са парчета от нея. Режат, минават, след което тук се преобличат. Интересно, погледнете, това е знамето на Ливан. Не знам точно каква карта е, защото ме е гнус да го пипам, но някой си е хвърлил тук портфейла. Очевидно е, че е бежанец от Ливан. Тук виждаме счупени телефони. Виждаме, че тук са си оставили дрехи, раници, бельо включително.

Уважаеми сънародници, България е сложена на дръвника и искат да ни отрежат главата в буквалния смисъл на думата!

Главата на българската държава е сложена на дръвника и хората, които в момента ни управляват, искат да я отсекат. Искат да ни унищожат, искат да ни няма! Защото, когато влезем в Шенген, това няма да има никакво значение. Защото дори и тези, които минават оттук, през границата, ще бъдат вкарвани в България. България ще стане най-големия бежански лагер. Разберете го това нещо! Единствения начин е, когато дойдат сега европейските избори на 9-и юни, да направим така, че тази управляваща паплач, тази сган, тази измет да я няма! Защото тази измет ще унищожи нас, като народ и държава, разбирате ли го?!

Това, което виждате тук, е едно от импровизираните места за отдих на българските граничари. Виждате тези колибки, даже не знам как да ги нарека, малки фургончета. Тук трябва да има вода. Няма вода, както виждате. Фургонът си е съвсем отворен. Искам да видите вътре в какви условия би трябвало да влязат и да почиват българските граничари. Виждате ли за какво става въпрос? Това е мивката! Това е Шенген, уважаеми сънародници! Горе имаме и табло за ток с тази малка подробност, че ток няма.

Тук, където се намираме, е първата отбранителна линия на българската държава. Защото идеята е била при нападение от Турция, тези малките застави, които са били постоянно действащи малки гарнизончета, да окажат първа съпротива на идващия нашественик. Това, на което се намираме в момента, е окоп. Погледнете, има бункер, сега ще ви покажа бункера, но погледнете какво има в окопите. В някогашните окопи, първата защитна линия на българската държава, в момента има остатъци от дрехи на нелегални емигранти. Ето го бункера. Това е закрито картечно гнездо. Оттук продължава окопа и стига надолу до заставата. Идеята е била при евентуално нападение българските граничари, които първи трябва да поемат удара на турците да излязат без да бъдат виждани и съответно, ако има артилерийски обстрел, да минат през тези окопи и да стигнат до бункерите, които да им послужат като първа отбранителна точка.

Навремето тя носеше названието „Крали Марко“. Тази разруха зад мен е бившата българска застава.

Тук, някога са отбивали войнския си дълг 50 войника. Този малък гарнизон е бил от 50 човека. Участъкът, в който се намираме сега, някога е бил пазен от 3 застави с по 50 човека, 150 човека денонощно са минавали по границата и са я пазели от нарушители. Сега този участък се пази от 50 граничари, които обаче не са постоянно ангажирани.

Защото в момента се оказва, че нашата граница се пази от чужди полицаи. Тук, на това място може да срещнете румънски полицаи с румънски джипове, гръцки полицаи с гръцки джипове, унгарски полицаи с унгарски джипове. Румънците и гърците са ни съседи. Изключително унизително е това, съседите да ти пазят границата, ти си ги пуснал вътре. Знаете ли какво означава това? Ще ви го кажа като мъж. Представете си мъжката половина от тези, които гледате в момента, как вие заминавате някъде и оставяте комшията ви да пази жена ви докато спи във вашето легло! Няма смисъл да продължавам. Погледнете това хубаво пано, което е на стената. Явно е било направено изключително качествено, защото, въпреки разрухата е оцеляло. Но като казах разруха, виждате ли какво пише там, на входа на заставата – на държавната граница, държавен ред! Аз признавам си досега никога не съм виждал нищо толкова зловещо описателно, което да показва сегашната ситуация едно към едно! Вие виждате каква е държавната граница, нали? Виждате и какъв е държавния ред! Каквато ни е държавата, такава ни е и границата, такъв ни е и държавния ред!

Ето това е сградата, където са живеели офицерите със своите семейства. Тук на това място е кипял живот. Първия подстъп към българската държава, хората, които са живеели тук и които са служили на България, са били готови да дадат живота си, за да може България да съществува.

Уважаеми сънародници, призовавам ви, ядосайте се, разярете се и при първа възможност отидете да гласувате! Защото България в момента е държава, която е изправена буквално пред лицето на пълното си унищожение! Самоунищожение, впрочем, защото ние се самоунищожаваме! Естествено под чужд диктат, много рафиниран, много изтънчен, който ни казва, че всичко, което се случва, се случва благодарение само на нас.

Идват европейски избори на 9-и юни, след 5 месеца, уважаеми сънародници и ние имаме шанс да вземем властта, не само в България, но и в Европа. Защото ние имаме съюзници, хора, които мислят като нас. Хора, които не искат държавите им да стават разграден двор, които не искат ЕС да продължи да унищожава европейската цивилизация. Имаме такива съюзници във Франция, Нидерландия, Италия, Австрия, Германия, Испания, Унгария. Навсякъде, където можете да се сетите. Защото ние, нормалните хора, ставаме все повече и повече и ще надделеем! Единственото нещо, което се иска от вас, е да се ядосате, отидете и гласувайте! Това е начина, това е най-големия протест, това е революцията!

Бачорски.

Какви таланти имате? И ще ги посветите ли на България и българите?

2015-та

Бях в БТВ - като жури в България търси таланти – и ме попитаха за талантите на политиците.

Водещ: Илиана, няма как да избягаш от политиката, затова не мога да не те питам, да не те провокирам с политически въпроси, с политически фигури, при това ключови. Ще покажем снимки на наши известни политици, искам да коментираш техните таланти, понеже в момента си в тази роля на съдник на таланти. Хайде да видим, Бойко Борисов, като премиер ще е първи, какви са неговите таланти, които виждаш?

Илиана Беновска: В лицето на Бойко Борисов, според мен, България е загубила един изключително талантлив актьор и сценарист! Казвам го без нито капка ирония, нито пък желание да му се харесам!

Водещ: Каква роля има, добра или лоша?

Илиана Беновска: Позитивен е! Той е от добрите герои! Той не би могъл да играе злодей! Той винаги ще играе онзи, добрия във филма, който винаги ще решава проблемите. Може да ги решава понякога силово, може да „ступа“ някого, може с пистолет да го заплаши, но той ще се бори да възтържествува правдата. Пак повтарям, не го казвам, защото сега е министър-председател!

Водещ: Следващият, който виждаме, Сергей Станишев, какви таланти откриваш в него?

Илиана Беновска: Ами!

Водещ: Затрудни се!

Илиана Беновска: Не, не се затруднявам, но се чудя дали да го кажа. Сергей Станишев много ме разочарова, защото ние с него много дълго разговаряхме, когато се раждаха неговите деца, за деца, за общочовешки стойности, за възпитание, за ценности. И аз мислех, и продължавам да мисля донякъде, че е един начетен и много чувствителен човек, който би могъл да бъде един добър писател, вероятно!

Водещ: А за политиката?

Илиана Беновска: Но в политиката много ме разочарова с това, което направи на изборите за ЕП! Това не биваше да си го позволява! Да казва през цялото време, че няма да ходи в Брюксел и накрая за „забегне“ натам! И второто, в което го подозирам днес и може би събота и неделя, когато имат сбирка във Варна БСП това ще се потвърди за пореден път, че той отново се опитва да се върне в БСП, независимо от това, че БСП 11 пъти заради него загуби. И вместо да работи за Михаил Миков, той работи отново егоистично и само за себе си!

Водещ: Ако трябва с една дума или с едно изречение, тъй като имаме и други провокации към теб ...

Илиана Беновска: Дайте да видим и друг политик!

Водещ: За Станишев, ако можем да кажем с едно изречение, да довършиш изречението – талантът на Станишев е какъв? С една дума?

Илиана Беновска: Да не е посветен на кауза, която не е лично негова, егоистична!

Водещ: Добре, продължаваме напред – Ахмед Доган? Това е сериозна провокация!

Илиана Беновска: Ахмед Доган е точно това, за което говорих преди малко, за хората, които идват от малки села и градове. Това е едно момче, което е израснало в едно много малко бедно село, в едно бедно, скромно семейство. Казвам го, защото правих с него една книга, поредицата „Кой кой е?“ от 1992 г. и там той разказа живота си. Той е бил винаги най-малък в групата и не е понасял насилието!

Водещ: Ако трябва в едно изречение обаче, тъй като вървим към финал?

Илиана Беновска: Не е понасял насилието и когато е пораснал е решил да защитава слабите!

Водещ: Какъв е талантът на Ахмед Доган, според теб?

Илиана Беновска: Ахмед Доган е политикът, който успява, като онзи човек с баланса, който показах, с перцето, да нареди своите и българските цели на едно място и да балансира! Ако Ахмед Доган не е в българската политика, ние щяхме да имаме супер страшни етнически проблеми!

Братя Бачорски? Вместо Асен, Киро, Бойко, Доган, Пеевски? Към Велика България! Или Бежанско иго?

Бачорски и Златната Ябълка… Бачорски са прекрасно витални.

А. Вие, наречени „българи“? Харесвате ли се?!

Бачорски, сигурно ще започнете следващия си епизод с „Горда Стара планина!“? Може и да ни припомните, и Вазовото „ Аз съм българче!“?

Бачорски са потомци на 1300-годишната България. На която сме всички – но, май, не помним…

Но! Бачорски. Искате ли Велика България пак да е на 3 морета? Черно, Бяло и Адриатическо. Както е при Цар Симеон Велики (893-927).

Голяма фамилия - като моето семейство. Казвате, че риалитито ви е да оздравите семейството си… Желая ви го. Ще получите ябълка от мен, ако успеете.

Но! Бачорски… Дали? Не сте? Носители? И на друга мисия?!

Аз съм Беновска. И питам.

Източник: novini247.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР