Беноа Пер отново демонстрира защо е сред най-известните играчи в

...
Беноа Пер отново демонстрира защо е сред най-известните играчи в
Коментари Харесай

Бельо и среден пръст: Беноа Пер отново се забърка в скандал


Беноа Пер още веднъж показва за какво е измежду най-известните играчи в Тура, само че не по приятния метод. Французинът отпадна на старта на ATP 250 шампионата в Ещорил след загуба с 4-6, 5-7 от Сону Куон. Това бе негово второ следващо проваляне от този конкурент, откакто предходната седмица южнокореецът го отстрани и в Барселона (6-4, 6-4). Така салдото на Пер от началото на годината към този момент е 2 победи и 12 загуби, само че за следващ път не резултатът бе главната тематика след мача на някогашния №18.

На излизане от корта Пер бе освиркан от част от феновете, заели местата си по трибуните на корт „Millennium“. Това въобще не впечатли 32-годишния тенисист, който най-невъзмутимо смъкна леко своите къси панталони и сподели бельото си, обръщайки се демонстративно към въпросните почитатели.

Дори това обаче не бе краят на скандалната обстановка. Минути по-късно международният №60 разгласява къс и много сладкодумен статус в Twitter. Малко по-късно французинът изтри въпросния статус, само че за сметка на това разгласява няколко скрийншота от известия на почитатели към него, съдържащи много вулгарни изрази.

Все още не е ясно каква глоба ще бъде наложена на Пер. През годините неговото невъздържано държание постоянно му е носело съществени санкции, а през 2021 година бе изключен от олимпийския тим на Франция за Игрите в Токио, само че явно това не го тормози изключително.
Източник: tenniskafe.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР