БЕНГАЛУРУ, Индия (AP) — Абиная Тамиларасу каза, че нейните четири

...
БЕНГАЛУРУ, Индия (AP) — Абиная Тамиларасу каза, че нейните четири
Коментари Харесай

Индия има милиони млекопроизводители. Това създава проблем с метана, който е труден за решаване

БЕНГАЛУРУ, Индия (AP) — Абиная Тамиларасу сподели, че нейните четири крави са част от фамилията. Тя има тапия по търговия от локален лицей, само че избира да си е у дома, да дои крави и да се грижи за земята на фамилията си.

„ Нашето семейство не може да изостави земеделието, това е метод на живот за нас “, сподели 28-годишна, която живее в фамилната си плантация в южния щат Тамил Наду в Индия. Дори когато можеше да печели повече пари другаде, тя сподели, че „ към момента е щастлива, че имаме нашите крави “.

Индия е най-големият производител на мляко в света и е дом на 80 милиона млекопроизводители, които са създали 231 милиона тона мляко предходната година. Много фермери, като Tamilarasu, имат единствено няколко крави, само че промишлеността като цяло има 303 милиона наедрял рогат добитък, като крави и биволи, което я прави най-големият принос за затоплящите планетата излъчвания на метан в страната. Федералното държавно управление направи някои позитивни стъпки за понижаване на метана, само че желае да концентрира намал...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР