Bend Studio обявиха датата на излизане на играта с нов

...
Bend Studio обявиха датата на излизане на играта с нов
Коментари Харесай

Days Gone излиза през пролетта на 2019

Bend Studio оповестиха датата на излизане на играта с нов филмов откъс и представянето на нови врагове.
Пост-апокалиптичния сървайвъл зомби екшън на Sony и Bend ще показа изцяло открит свят, голям брой благоприятни условия за къстъмизация, добра история и мощни байкове и джипове, с които да преодолявате компликациите. Играта ще излезе на 22.02.2019. Това беше обявено през вчерашния ден от Джон Гарвин, креативен шеф на Bend Studio в блога на PlayStation.

Заедно с анонса, студиото показа и напълно ново видео към играта, в което виждаме две нови рискове за героя ви – Дякона – инфектирани със болестта гарвани и планински лъвове.

В допълнение към това може да забележим и нови човешки врагове: Rest in Peace или R.I.P., гибелен фетиш, който уважава фрийкърите. „Рипърите“, както са по-известни те, се обличат като фрийкърите, и убиват всеки, който не принадлежи към сектата им“, изяснява Гарвин.

Заедно с тях виждаме и Уилиям Грей или „Бузър“, който студиото показа още в първия филмов откъс към играта, който излезе преди две години. Ролята на Бузър се извършва от американския артист Джим Пири, прочут и от други видеоигри, като Wolfenstein II: The New Colossus, Middle-Earth: Shadow of Morder, Injustice II, L.A. Noire. Що се отнася до ролята на Дякона, то тя е поверена на Сам Уитуър, който е прочут с изключение на с присъединяване си във сериали, като „Декстър“, „Бойна звезда Галактика“ и „Смолвил“ и присъединяване му в игри: като император Палпатин и Дарт Мол в Star Wars: Battlefront II и други игри от света на „Междузвездни войни“ и Soulcaliber IV.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР