Бенчо Бенчев е призован, за да бъде обвинен Днес в

...
Бенчо Бенчев е призован, за да бъде обвинен Днес в
Коментари Харесай

Бенчо Бенчев е призован, за да бъде обвинен

Бенчо Бенчев е свикан, с цел да бъде упрекнат
Днес в Бургас е осъществено постоянно приканване от Окръжен Следствен Отдел при ОП-Бургас на Бенчо Бенчев за явяването му пред проверяващия орган за привличането му към наказателна отговорност, оповестиха от Апелативна прокуратура – Бургас.

Под надзора на Районна прокуратура Бургас се организира следствие по досъдебно произвеждане за това, че в интервала от 02.08.2018г. до 05.08.2018г. в Истанбул е спомогнато на разположение, направило закононарушение, да бъде осуетено по отношение на него наказателно гонене, без да е имало съглашение с това лице, преди да е направило самото закононарушение. За това съзнателно закононарушение, законодателят е планувал наказване „ отнемане от независимост “ до 5 години.

Разследването на делото се организира от следователи при Окръжен Следствен Отдел при ОП-Бургас, под надзора на екип от прокурори при РП-Бургас.

По случая се организират разпити на голям брой очевидци, в това число и такива пред арбитър, направени са интернационалните следствени поръчки, с които са изискани публични документи от Турция и Гърция, изискани са информации от Граничен контролно-пропусквателен пункт, подхванати са и други, относими към предмета на следствие, процесуални дейности. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР