Бенчев е закупил дялове от Аркус Бургас, направил си е

...
Бенчев е закупил дялове от Аркус Бургас, направил си е
Коментари Харесай

Адвокатът На Бенчо Бенчев С Нова Порция Разкрития!

Бенчев е закупил дялове от " Аркус " Бургас, направил си е своя план, че е по-правилно да си купи акции, само че не взе участие в ръководството на компанията, безапелационен е бранителят на въпрос за общ бизнес сред двамата.

Доколкото разбирам, Димитър Желязков не е чиновник в тази компания. В един интервал от време шефът е имал консултантски контракт, само че това не значи, че Бенчев има общ бизнес с Желязков, отсече бранителят.

Г-н Бенчев е пътувал сутринта към 4 ч на 2 август. Той отива при бизнес сътрудник в Гърция и след тази среща в Ал Хаят се среща с Димитър Желязков, изясни още Найденов.

Адвокатът даде образец за настаняването в хотела в стая на името на различен човек - пътувахме до Бургас с мой сътрудник, стаята в хотела бе на името на Бенчо Бенчев. Въпреки това, в хотела си има правила, и двамата си дадохме документите за идентичност. Няма по какъв начин Бенчев да укрива Димитър Желязков, хотелът не е негов. Отивайки в този хотел, те се записват на рецепцията, акцентира отбраната.

Запитан за абсурда с оръжията на Бенчев, открити в дома му, юристът изясни, че Бенчев живее с двамата си синове и със фамилията на единия от синовете си. В една къща живеят и двете оръжия - неговото и на сина му, са там. Има административно нарушаване, че в една каса не можгат да се съхраняват оръжия на две лица. Намерени са 152 боеприпаса, по-малко от оптимално допустимите за този вид оръжия 200 патрона, изясни проблема с оръжията на Бенчев юристът му.

Тече 15-дневен период за заплащане на гаранцията от 50 000 лв., към момента не сме я платили, само че ще бъде платена, уточни Найденов, запитан за бомбастичната гаранция, която би трябвало да бъде платена за свободата на общинаря. Ако Бенчо Бенчев не беше в този хотел, а Иван Петров, който никого не познава, нямаше въобще да се приказва за това. Сега доста хора се упражняват на гърба на Бенчев, отсече юристът. Няколко души в моята процедура бяха омаскарявани по сходен метод, само че те бяха оправдани, добави той.

На въпрос за финансирането и черните каси в Българска социалистическа партия Найденов бе безапелационен, че Бенчев не е приказвал пред него за това. За каквито и да било дарения следва да отговори господин Бенчев. Не е ясно за кого и защо той е неуместен. Но той е нужен на някого, с цел да се упражняваме в студията. Даже хора, които настояват, че не се познават с него, някои политици. Те обявиха, че не се познават с него, което е тъжно, отсече отбраната.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР