Бен Ротуел и Овинс Сен Прю се изправиха един срещу

...
Бен Ротуел и Овинс Сен Прю се изправиха един срещу
Коментари Харесай

Бен Ротуел с труден успех над Овинс Сен Прю

Бен Ротуел и Овинс Сен Прю се изправиха един против различен в подглавната среща на UFC Fight Night 171, което се организира във Флорида. Битката сред тях беше в тежка категория, в която Сейнт Прю направи дебют. Овинс заложи на придвижване в багра, с което да избегне ударите на по-едрия войник. Това обаче не беше добра тактика, тъй като Ротуел елементарно намираше Сейнт Прю със своите удари и му вкара положителни попадения. Овинс не беше съществено засегнат и съумя да се избави от опит за събмишън от страна на Бен в 1-вия рунд.
View this post on Instagram
A post shared by ufc (@ufc) on May 13, 2020 at 8:45pm PDT

В този рунд не видяхме съвсем нищо в офанзива от страна на някогашния кандидат за купата в полутежка категория. Във втория рунд обаче Сен Прю се съвзе и вкара здрави удари и ритници на своя противник. Ротуел отвърна с комбианции и се опита да употребява размерите си, с цел да надиграе Прю. Двамата разменяха удари и рунда беше много равносилен, само че в края Сен Прю вкара мощен удар, с който прати Ротуел в нокдаун.

В последния рунд Бен вкара мощни удари по време на клинч, а Сен Прю откри сили, с цел да вкара контра попадения, с които да остане в багра. В последна сметка срещата им стигна до решение, което беше раздвоено в интерес на Бен Ротуел - (28-29, 29-28, 29-28). Бен навлезе в серия от 2 следващи победи, а Сен Прю отново се връща към загубите и губи 3 пъти в последните си 4 багра.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР