Бен Афлек и Дженифър Лопес преди няколко дни се отдали

...
Бен Афлек и Дженифър Лопес преди няколко дни се отдали
Коментари Харесай

Страстните целувки на Бен Афлек и Джей Ло изпотиха Маями

Бен Афлек и Дженифър Лопес преди няколко дни се отдали на интимни милувки във фитнес център в Маями. Източник на сп. " Entertainment Tonight " сподели пред медията, че някогашните годеници са пристигнали пред спортната зала поотделно, само че когато са влезе вътре, те даже не са се пробвали да прикрият химията между тях, която е покачила така и така високите температури в града с още няколко градуса, когато са се отдали на буйни целувки.

" Те имаха часове с разнообразни треньори, само че вършиха упражненията близо един до различен, без да крият връзките си. В почивките сред сериите се прегръщаха и целуваха. На всички ни беше ясно, че са дружно и се радват на този факт ", сподели той, допълвайки, че съгласно него те са изглеждали тъкмо като младоженци на медения си месец.

По думите му било осезаемо, че те се познават добре и знаят какво могат да чакат един от различен, по тази причина са се наслаждавали на всеки един миг, който прекарват дружно.

Афлек и Лопес започнаха да се срещат през 2002 година, откакто се срещнаха на снимачната площадка на продукцията " Трудна свалка ". Едва няколко месеца по-късно - през ноември, той ѝ предложи брак с пръстен " Harry Winston ", декориран с необичаен розов елмаз, чиято стойност бе 1,2 милиона щатски $. На идната година обаче, дни преди церемонията, планувана за септември, двамата анулираха сватбата си, а в първите дни на януари 2004 година потвърдиха, че са дружно.

Преди няколко седмици звездата от " Да свалиш Уолстрийт " и Бен прекараха няколко дни в комплекс, ситуиран в щата Монтана. Пътуването пристигна по-малко от месец след раздялата на Дженифър с някогашния бейзболист Алекс Родригес.

Певицата и артистът бяха снимани дружно в Маями през миналата неделя. Тогава E!News писа, че техен доближен е доверил пред медията:

" Бен поставя доста старания да пригоди натоварения си график с нейния, тъй че да имат разполагаем повече свободно време, през което да се виждат. Той в действителност се старае. "

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР