Белослава продължава да се държи крайно недостойно, след като я

...
Белослава продължава да се държи крайно недостойно, след като я
Коментари Харесай

Срам! Депутатът Ицо Хазарта измъкна пиянката Белослава от затвора

Белослава продължава да се държи извънредно неприлично, откакто я хванаха да кара с 1,2 промила алкохол в кръвта посред София. Вместо да си понесе наказването, с което да покаже, че в действителност съжалява, тя излъга, че се разкайва, а употребява връзките си, с цел да се измъкне от най-тежкото наказване.

Певицата звъннала на положителния си другар и сътрудник Христо Петров, който в този момент е народен представител в Народно събрание, с цел да го моли да я измъкне от скандалната преживелица. Ицо Хазарта, който членува в „ Продължаваме промяната “, незабавно звъннал на своя човек в Министерство на вътрешните работи, точно Калин Ценкин, който бе повдигнат от ПП-ДБ за заместител министър на вътрешните работи. Ценкин заповядал на шефа на 6 РПУ Пламен Колев да потули случая с Белослава. За задачата се смята, че хартиената част от дрегера съзнателно е била откъсната.

Певицата към този момент е на независимост, само че прави усещане голямото двуличие на известните персони у нас. Повечето я поддържаха, а в това време се възмущават от други пияни водачи.

Белослава пък доближи дъното. Да се обаждаш, с цел да ходатайстват за теб и в това време да твърдиш, че съжаляваш... Истински позор! Съжалява, че са я хванали, единствено за това съжалява дамата, която преди време беше рекламно лице на акцията „ Не карай пийнал “.

Инфо: Уикенд, Crimesbg.com

Тагове: белослава Ицо Хазарта
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР