Белодробно страдание, което се е развило много бързо - това

...
Белодробно страдание, което се е развило много бързо - това
Коментари Харесай

Пневмонията, убила 3-годишния Алекс ли е покосила и ученичката от Враца?

Белодробно страдалчество, което се е развило доста бързо - това е причината за гибелта на 13-годишното дете, което умря в понеделник в учебно заведение във Враца. Данните от аутопсията, водят до извода, че точно това е причина за леталния излаз, оповестяват от Окръжна прокуратура – Враца.

По информация на NOVA има подозрения, че момичето е умряло от белодробна пневмония, само че това следва да бъде потвърдено посредством вирусологична експертиза.

Родителите, околните, управлението на учебното заведение и съучениците на детето настояват, че то не е боледувало. Вероятно заболяването се е развила мълниеносно, считат експерти.

В учебното заведение е разгласен печал, който остава и в сряда, когато най-вероятно ще бъде и погребението на момичето. С децата от класа работят психолози.   

От двустранна хеморагична пневмония през ноември в София умря и 3-годишно дете. При случая с Александър, чиито родители обиколиха три столични лечебни заведения преди синът им да издъхне, пневмонията е била породена от вирусна зараза. Заради нея зародили и спомагателни затруднения - тежки двустранни кръвоизливи в надбъбречните жлези.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР