Белият дом заяви, че решението на американските военни да приземят

...
Белият дом заяви, че решението на американските военни да приземят
Коментари Харесай

САЩ изтеглиха апаратите „Офспри Ф-22“

Белият дом съобщи, че решението на американските военни да приземят всички апарати " Оспри Ф-22 " е " нормална процедура " и " вярното нещо, което би трябвало да се направи ". Това става една седмица, откакто осем членове на Командването за специфични интервенции на Военновъздушните сили починаха при злополука край крайбрежията на Япония.

Военновъздушните сили, Военноморските сили и морската пехота започнаха изключителната стъпка да приземят стотици летателни апарати, откакто предварителното следствие на злополуката от показа, че щета на материала, а не неточност на екипажа е довела до трагичния случай. Катастрофата повдигна нови въпроси за сигурността на Оспри, който е взел участие в голям брой съдбовни произшествия през релативно късото си време на употреба. Япония спря флота си от 14 машини след злополуката.

 
Това е вярното нещо, което би трябвало да се направи. Подложете ги на режим на ревизия, уверете се, че няма никакви проблеми. Няма да ги пуснем назад във въздуха, до момента в който не сме сигурни, че ще гарантираме пълната сигурност на нашите военни.
Джон Кърби, представител на Съвета за национална сигурност

Репортерът на Асошиейтед прес Тара Коп изясни, че морските пехотинци разполагат с съвсем 400 самолета и разчитат на тях за всичките си въздушни интервенции.

 
Командването за специфични интервенции на Военновъздушните сили съобщи, че търси способи да смекчи загубата на личния си аероплан. Но по-големият въпрос е какво предизвиква тези произшествия. През последните няколко години следователите разглеждат определен съставен елемент на „ Офспри “, който се износва по-бързо, в сравнение с военните са считали.
Тара Коп, Асошиейтед Прес

Пълномащабно разследване обаче тепърва предстои.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР