Белият дом търси близо 106 милиарда долара, но законопроектът затъна

...
Белият дом търси близо 106 милиарда долара, но законопроектът затъна
Коментари Харесай

САЩ очакват да обявят нова помощ за оръжия за Украйна, тъй като Конгресът е в застой с повече финансиране

Белият дом търси близо 106 милиарда $, само че законопроектът затъна в договарянията за сигурността на границите и заради възходящото отвращение от републиканците законодателите да одобрят обилни разноски за войната в Украйна. Законодателите на Републиканската партия упорстват за промени в политиката за прекъсване на потока от мигранти на границата сред Съединени американски щати и Мексико като изискване за помощта.

Като част от напъните за излизане от задънената улица украинският президент Володимир Зеленски трябваше да послание към американските сенатори посредством видео във вторник, само че водачът на болшинството в Сената Чък Шумър сподели, че би трябвало да анулира появяването си.

Последният оръжеен пакет ще бъде възложен посредством президентския орган за евакуиране, или PDA, който изтегля оръжия от съществуващите ресурси в Съединени американски щати и ги изпраща бързо на фронта на войната, споделиха американски чиновници, поискали анонимност, защото помощта към момента не е обществено оповестена.

Бриг. Генерал Пат Райдър, прессекретарят на Пент...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР