Белият дом призова в руския президент Владимир Путин да спре

...
Белият дом призова в руския президент Владимир Путин да спре
Коментари Харесай

Белият дом призова Путин да спре да говори за изборите в САЩ

Белият дом прикани в съветския президент Владимир Путин да „ спре да се намесва “ в изборите в Съединени американски щати. Предупреждението на Вашингтон пристигна, откакто съветският президент съобщи, че поддържа Камала Харис, а не Доналд Тръмп на идните президентски избори в Съединени американски щати, съобщи Агенция Франс Прес.

Путин приказва ден откакто Съединени американски щати издадоха актове, в които упрекват Москва в интервенция във вота. Лидерът на Кремъл постоянно разяснява политически и обществени въпроси в Съединени американски щати, по саркастичен метод.



Миналата година Путин съобщи, че американската политическа система е „ прогнила “ и че Вашингтон не може да поучава другите страни за демокрацията.

Американски публични лица нееднократно са предупреждавали за напъните на непознати сили да се намесят в идните избори в Съединени американски щати.



В отговор на мненията на Путин представителят на Съвета за национална сигурност Джон Кърби прикани съветския водач да „ спре да се намесва “ в изборите в Съединени американски щати. „ Единствените хора, които би трябвало да дефинират кой да бъде идващият президент на Съединените щати, са американският народ и ние ще бъдем доста признателни, в случай че Путин спре да приказва за нашите избори и спре да се намесва в тях “, сподели той.

Не пропускайте най-важните вести - последвайте ни в 
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР