Белият дом обяви, че от 11 май от чуждите граждани,

...
Белият дом обяви, че от 11 май от чуждите граждани,
Коментари Харесай

`От 11 май няма да се изисква задължителна Covid ваксинация от пътуващите за САЩ чужди граждани

Белият дом разгласи, че от 11 май от непознатите жители, пътуващи за Съединени американски щати към този момент няма да бъде изисквана наложителна имунизация против Ковид 19.

На 11 май, когато в Съединени американски щати завършва изключителната обстановка, администрацията на американския президент Джо Байдън ще анулира множеството федерални условия за наложителна имунизация против Covid-19. Сред засегнатите от новото облекчение ще бъдат федералните чиновници, задграничните жители, пътуващи до Съединени американски щати, както и здравните служащи, се споделя в известие на Белия Дом, представено от Ню Йорк Таймс.

През юни предходната година държавното управление на Байдън се отхвърли от условието хората, идващи в Съединени американски щати със аероплан, да са с негативен тест за ковид, само че резервира условията на Центровете за надзор и предварителна защита на болесттите (CDC) за имунизация на множеството задгранични пасажери.

Сред последните наранени от мярката беше сръбската тенис звезда Новак Джокович, който не беше позволен да взе участие в някои шампионати в Съединени американски щати, защото не е имунизиран против Covid-19. 

„ Въпреки че имунизацията остава един от най-важните принадлежности за предотвратяване на здравето и опазване на успеваемостта на трудовия развой в този момент сме в друга фаза, когато тези ограничения към този момент не са нужни “.

Краткото изказване на Белия дом затваря една от най-спорните глави в новата американска история, в която наложителните ваксини се трансфораха в мотив за яростна борба сред републиканци и демократи в цялата страна.
Източник: front.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР