Белите мъже – първи врагове на сошъл джъстис снежинкитеАктьорите, които

...
Белите мъже – първи врагове на сошъл джъстис снежинкитеАктьорите, които
Коментари Харесай

Новият Бонд – цветнокожа трансджендър лесбийка?

Белите мъже – първи врагове на „ сошъл джъстис снежинките ”

 Актьорите, които са играли Бонд към този момент не са политически правилни, съгласно демократичните медии. Актьорите, които са играли Бонд към този момент не са политически правилни, съгласно демократичните медии.
Разговорът за бъдещето на Джеймс Бонд бе белязан от политически правилната доктрина на демократичните медии и консервативната реакция против тяхната “сошъл джъстис ” акция да “отърват ” сътрудник 007 от “вродената привилегия на бялата кожа и европейския генезис ”. Преди седмици още веднъж се заприказва, че идващия Бонд може да бъде изигран от чернокожия артист Идрис Елба и това отприщи вълна от идеологически материали в медиите. Повечето мейнстрийм журналистически организации започнаха акция за “смяна на цвета ” на Бонд тъй като било време не-бял артист да извърши ролята.

Идрис Елба, който е доста добър реализатор, получи утвърждение и поддръжка не поради талнта си, а поради цвета на кожата си. Това провокира консервативната реакция. Провокативната журналистка Кейти Хопкинс написа публикация за какво Елба не би трябвало да бъде Бонд, а други създатели показаха историческия английски генезис на литературния персонаж. Това в допълнение ожесточи медии като “Гардиън ”, които нападнаха всички несъгласни с концепцията за черен Бонд като расисти и крайнодесни ксенофоби.

Либералната нервност въодушеви вълна от насмешки и подигравка. Някои хора с знания в региона на лудостта на демократичните политики на идентичността предложиха Бонд напряко да бъде изигран от цветнокожа трансджендър лесбийка мюсюлманка. Това към този момент ще е забавно.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР