Белите дробове са един от най -важните органи. Те работят

...
Белите дробове са един от най -важните органи. Те работят
Коментари Харесай

Най-добрите продукти и рецепти за прочистване на белите дробове

Белите дробове са един от най -важните органи. Те работят неуморно по през целия ден и нощ, всмуквайки и изхвърляйки въздух. При дишане одобряваме О2 и издишваме въглероден диоксид, който е непряк артикул от метаболизма. Дишането също ни разрешава да приказваме и пеем. Почистването на белите дробове отстранява инфекциите, понижава риска от рак, усилва потенциала им и усъвършенства здравето на дихателните пътища. Това е изключително значимо за пушачите и хората, живеещи тук-там със нечист въздух. Ето най -добрите артикули и растения за разчистване на белите дробове и лекуване на респираторни инфекции.

1. Чесън

Чесънът може да лекува доста болести, защото има противовъзпалителни свойства. Той съдържа огромно количество алицин, който понижава възпалението и оказва помощ в битката с инфекцията. Той унищожава свободните радикали и оказва помощ при лекуването на астма.

2. Лук

Той е богат на доста хранителни субстанции. Той може да бъде потребен при рак и някои белодробни болести, защото оказва помощ за разреждане на слузта и унищожаване на токсините.

3. Вода

Най-добрият метод да почистите дробовете си е да пиете вода. Опитайте се да намалите приема на кафе, газирани питиета и алкохол и да увеличите приема на вода. Ключът към съвършено здраве е положителната хидратация, защото форсира процеса на детоксикация.

4. Продукти, съдържащи омега 3 мастни киселини

Тези киселини са основен детайл, влияещ върху здравето ни. Предварителните изследвания демонстрират, че храни, богати на мастни киселини, имат позитивен резултат върху астмата. Ако не можете да получите това хранително вещество, като ядете риба, ядки или ленено семе, можете да опитате да вземете добавка.

5. Кръстоцветни зеленчуци

Кръстоцветните зеленчуци са всички зеленчуци, които идват от фамилията на кръстоцветните. Те са богати на антиоксиданти, които оказват помощ за естественото филтриране на тялото ни от отрови. Най-популярните подобряващи белите дробове зеленчуци от това семейство са броколи, карфиол и зеле.

6. Граната

Сокът от нар забавя растежа на белодробните тумори. Наровете съдържат антиоксиданти, които се учат за резултата им върху рака.

7. Фасул, семена и ядки

Всички тези храни са с високо наличие на магнезий, минерал, който оказва помощ да се поддържат белите дробове здрави. Те са богати и на незаменими мастни киселини, които имат позитивен резултат върху сърдечно -съдовата система.

8. Тъмни плодове

Боровинките като къпини, боровинки и малини са богати на антиоксиданти, които понижават риска от рак на белия дроб, инфекции и други болести.

Джинджифил

Тази фалшификация има противовъзпалителни свойства и оказва помощ за премахване на примесите от белите дробове.

Съвети

Какво да избягвате по време на детоксикация на белите дробове?

Захар, бяло брашно и млечни артикули, защото предизвикват образуването на слуз

Стрес

Ако желаете да се откажете от пушенето, пробвайте се да избягвате зоните за пушене.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР