Белите британски деца може да са малцинство в училищата до

...
Белите британски деца може да са малцинство в училищата до
Коментари Харесай

Гардиън: Белите британски деца може да са малцинство в училищата до 40 години

Белите английски деца може да са малцинство в учебните заведения до 40 години, оповестява английският в. " Гардиън ", цитирайки проучване на Оксфорд. 

Според доктор Пол Морланд, демограф и учител в Оксфорд, предходните проучвания демонстрират, че 50 до 60 % от общото английско население ще се самоопределят като бели британци до 2060 година Това би означавало, че популацията в огромните градове би паднало под прага, където белите британци биха били малцинство.

Ученият от Оксфорд твърди, че хората, които се разпознават като бели британци  в огромните градове, ще бъдат " намаляващо малцинство ", като белите английски деца несъмнено ще бъдат малцинство в учебните заведения след 40 години.

Прогнозите на специалисти по имиграцията също демонстрират, че чистата миграция за 2022 година евентуално ще нарасне сред 650 000 и един милион, което ще ускори натиска върху държавното управление поради предизборното му заричане да я понижи.

Очаква се  миграцията да бъде най-малко два пъти по-висока от тази преди Брекзит, което значи от 200 000 до 300 000 годишно и най-малко 150 000 над предходния връх  за  2022 година

Киър Стармър, водачът на лейбъристите, съобщи в петък, че това демонстрира какъв брой държавното управление е изгубило надзор. " Нуждаем се от управленчески метод, а ние го нямаме, сподели той. Или както съвсем всичко останало освен това държавно управление -  няма проект, няма надзор. Изглежда, че системата е разрушена. "

" Даунинг стрийт 10 " съобщи, че Риши Сунак в никакъв случай не е посочвал  цифра за предстоящото равнище на чиста миграция. Ангажиментът на министър-председателя е да понижи миграцията като цяло и това е, което се опитваме да създадем посредством справяне с незаконната миграция и точковата система, сподели неговият представител.

 

 

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР