Белград. Представители на МГЕРБ – Драгомир Младенов от МГЕРБ-София и

...
Белград. Представители на МГЕРБ – Драгомир Младенов от МГЕРБ-София и
Коментари Харесай

Младежи от ГЕРБ участваха в среща на младежката организация на Европейската народна партия в Сърбия

Белград. Представители на МГЕРБ – Драгомир Младенов от МГЕРБ-София и Венелина Петрова от МГЕРБ-Хасково, участваха в среща на Младежката организация на Европейската национална партия (YEPP) в Белград (Сърбия), която събра представители на 35 организации от Европа и Близкия Изток. Това оповестиха от пресцентъра на Политическа партия ГЕРБ .
В рамките на работната среща, младежите се срещнаха със сръбския президент Александър Вучич, с министъра по европейска интеграция Ядранка Йоксимович и депутати от ръководещото болшинство. В отговор на въпрос от представителите на МГЕРБ по отношение на срещата на високо ниво във Варна през август 2017г. и слагането на Западните Балкани като един от централните цели на Българското председателство на Съвета на Европейски Съюз през първата половина на 2018г., президентът Вучич благодари на България за поддръжката по пътя към Европейски Съюз и застана зад бъдещата европейска интеграция на района.
Работното посещаване включваше и тематични съвещания с акцент върху Бялата книга за бъдещето на Европа, показана от Европейската комисия. В резултат на разискванията бяха признати резолюции, свързани с настоящи въпроси от дневния ред на Съюза и визията за неговото бъдещо развиване.
„ До изборите за Европейски парламент остават по-малко от две години. ЕНП желае да акцентира върху актуалните провокации - от навлизането на изкуствен интелект на пазара на труда, през равнището на евроинтеграция на другите страни членки, до мястото на Европейски Съюз на интернационалната сцена. Форумът на YEPP дава опция да се чуе гласът на младежите “, сподели Драгомир Младенов.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР