Белгород беше атакуван от украинските въоръжени сили с помощта на

...
Белгород беше атакуван от украинските въоръжени сили с помощта на
Коментари Харесай

Един човек загина при атака с дрон по Белгород

" Белгород беше нападнат от украинските въоръжени сили благодарение на самолетен вид безпилотни летателен уред (БПЛА). Дронът се разруши в жилищна постройка. В резултат на детонацията, за жалост, почина човек ", написа в " Телеграм " губернаторът Вячеслав Гладков, представен от Би Би Си

По-рано локални телеграм канали-публикуваха видео, в което се твърди, че дрон се е врязал в жилищен регион в Белгород и се е взривил. Според канала BelPlus дронът се е разрушил в жилищен блок на кръстовището на улиците " Губкин " и " Щорс " в Белгород.

" Двама души са ранени. Съпругата на починалия е със закрита черепно-мозъчна контузия, разкъсвания по лицето и незадълбочено изгаряне на бедрото. Линейка транспортира дамата в регионалната клинична болница. Друг гражданин отиде независимо в градска болница № 2 - мъжът беше с шрапнелна рана в лумбалната област ", сподели губернаторът.

През март Белгород и Белгородска област. Украйна не разяснява тези офанзиви. По-рано губернаторът заяви за 24 смъртни случая вследствие на тези офанзиви.

Сега Гладков написа, че по време на следващия удар с дрон са били развалени прозорци и балконски стъкла в пет жилището, както и кола, паркирана до постройката.
 18 ракети свалени над Белгород тази нощ
18 ракети свалени над Белгород тази нощ

Въздушната паника ще се включва към този момент и през нощта
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР