Белгийският защитник Венсан Компани може би ще бъде готов да

...
Белгийският защитник Венсан Компани може би ще бъде готов да
Коментари Харесай

Венсан Компани ще бъде готов чак за третата среща в групата

Белгийският бранител Венсан Компани може би ще бъде подготвен да се върне на терена чак за финалния мач на отбора в груповата фаза против Англия, разгласи селекционерът Роберто Мартинес.

Централният защитник на Манчестър Сити получи разтежение на слабините по време на контролата на 3-и юни против Португалия. От тогава треньорът и играчът се пробват да завоюват борбата с времето и да заиграе тогава, когато е изцяло подготвен.

" Венсан Компани ще бъде изцяло подготвен за третата среща в групата с Англия, съобщи Мартинес на конференцията в Сочи.

Пълната с гении Белгия стартира борбите за нещо огромно на Световното състезание против дебютантите от Панама, а следват срещите с Тунис на 23-и юни и с Англия на 28-и в група G.

Все отново треньорът има време до неделя вечерта да извади Компани от състава и да го изпрати вкъщи и да го размени с Лоран Симан, само че към този момент нещата наподобяват към опазване на капитана.

Също по този начин навън за първата среща е Томас Вермаелен, който не пътува за Сочи и остана да тренира в Москва по самостоятелна стратегия.

Очаквайки първата си среща, Мартинес съобщи: " Искам да видя тимът да се забавлява на това Световно състезание и също по този начин футболистите да си оказват помощ един на различен. Това е най-важното. И ще забележим до къде ще стигнем.
Снимка: ©Getty Images
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР