Белгийският вратар Тибо Куртоа отрече слуховете за конфликти в националния

...
Белгийският вратар Тибо Куртоа отрече слуховете за конфликти в националния
Коментари Харесай

Куртоа: Статиите за конфликти в отбора са неверни

Белгийският вратар Тибо Куртоа отхвърли слуховете за спорове в националния тим. По-рано през днешния ден се появиха информации, че тарторите на отбора Кевин Де Бройне, Ян Вертонген и капитанът Еден Азар са влезнали в пререкания и даже се е стигнало до пердах в съблекалнята след провалянето от Мароко. Напрежението стартира да се повишава след изявлението на звездата на Манчестър Сити Де Бройне, който съобщи пред кореспонденти, че Белгия " евентуално е прекомерно остаряла ", с цел да вдигне купата на Световната купа. Неговият съотборник Ян Вертонген пък намерено иронизира изказването му.
 Нови кавги в съблекалнята на Белгия, звезди на отбора стигнали до пердах Нови кавги в съблекалнята на Белгия, звезди на отбора стигнали до пердах
„ Сега никой не е благополучен, само че считаме, че ще спечелим в четвъртък и ще преминем в идната фаза. Това е футбол, всичко може да се случи, само че ние ще дадем всичко от себе си. В съблекалнята след мача с Мароко бяхме ядосани поради провалянето, разочаровани сме от резултата. Тези публикации за спорове в белгийския народен тим са погрешни. Проблемът е, че хората постоянно одобряват всичко за истина “, съобщи Куртоа пред RMC Sport.
 " Страхотна " атмосфера в лагера на Белгия: Вертонген иронизира Де Бройне пред медиите
Отборът на Белгия на Мондиал 2022 победи Канада (1:0) и загуби от Мароко (0:2). Тимът е трети в група F с 3 точки.

На 1 декември националният тим на Белгия ще се срещне с Хърватия в последния кръг от груповата фаза. Началото е в 17:00 часа.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР