Белгийският външен министър Дидие Рейндерс съобщи, че гражданка на Белгия

...
Белгийският външен министър Дидие Рейндерс съобщи, че гражданка на Белгия
Коментари Харесай

Трагедията е голяма! Идентифицираха първата жертва от касапницата в Барселона

Белгийският външен министър Дидие Рейндерс заяви, че гражданка на Белгия е умрял при терористичното нахлуване в Барселона, съобщи AFP. „ За страдание разбрахме за белгийска жертва в Барселона. Моите съболезнования към фамилията и околните ѝ “, написа Рейндерс от профила си в обществената мрежа „ Туитър “.

Припомняме, че бял ван се вряза в навалица в Барселона, като при случая починаха 14 души, а над 50 бяха ранени. Един от обвинените в терористичната офанзива през днешния ден в Барселона е погубен. Той е премахнат при престрелка с полицията. Арестувани са други двама обвинени нападатели. По-рано се появи информация, че нападателите са взели заложници в ресторант и че един от тях се е барикадирал, само че полицията в Барселона я опроверга. Стана ясно и, че е подаден сигнал за изчезнала българка. Жената е била на мястото на случая сега, в който ван се вряза в навалица в каталунския град.

Междувременно стана ясно, че арестуваният от полицията в каталонската столица по отношение на атентата в Барселона е мъж, дошъл в града от Марсилия, Франция, само че произлиза от страна от Северна Африка.

Терористичната формация " Ислямска страна " е поела отговорност за офанзивата в Испания.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР