Белгийският тенисист Давид Гофен сподели какви са очакванията му за

...
Белгийският тенисист Давид Гофен сподели какви са очакванията му за
Коментари Харесай

Гофен: Григор винаги е много труден противник


Белгийският тенисист Давид Гофен показа какви са упованията му за днешния конфликт с родната ни суперзвезда Григор Димитров в Монте Карло.

До този миг белгиецът има единствено една победа от седем мача с Гришо на равнище АТР и е наясно, че го чака доста тежък мач.

" С Григор в последно време играем постоянно един против различен и упражняваме дружно, изключително на клей. Познаваме се добре. Той постоянно е доста сложен съперник. Григор е доста добре физически квалифициран. Движи се ужасно по корта.



За мен е доста мъчно да намеря метод да надделея над него. На клей мисля, че до момента не сме играли един против различен. Това ще бъде за първи път.

Това е четвъртфинал, каквото и да стане, ние двамата ще би трябвало след това да играем на двойки дружно и това няма да бъде проблем.

Не мисля към този момент за окото. Ако усетя, че ме тормози, ще мисля за него от самото начало и няма да мога да се съсредоточвам върху тениса. Но към този момент привикнах с лещата и не мисля по тази причина. Всичко е доста добре и мога да не помни за лещата. Това е задачата.

Правя извършения всеки ден, с цел да може равнището на зрение на двете очи още веднъж да е еднообразно. Работя върху това зрението ми да бъде, каквото беше преди ", сподели Гофен пред уеб страницата на АТР.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР