Белгийският шампион Брюж официално уволни втори треньор от началото на

...
Белгийският шампион Брюж официално уволни втори треньор от началото на
Коментари Харесай

Брюж уволни Скот Паркър

Белгийският първенец Брюж публично уволни втори треньор от началото на сезона, откакто по-рано през днешния ден стана ясно, че " черно-белите " са освободили Скот Паркър.

Последният мач на Паркър отпред на отбора беше снощната загуба с 1:5 от Бенфика в осминафинален реванш от Шампионската лига, която на процедура постави завършек на присъединяване на белгийците в шампионата, защото те позволиха проваляне с 0:2 в първата среща.

Английският експерт се задържа отпред на Брюж едвам три месеца, в които води отбора в общо 12 срещи и съумя да запише едвам две победи.

По този метод Скот Паркър стана вторият управител през този сезон, на който бива посочена вратата на стадион " Ян Брейдел ", откакто през декември управлението се раздели и с Карл Хьофкенс, макар че той изведе тима до историческо първо класиране за етапа на елиминациите в Шампионската лига.

За самият Паркър пък това също бе второ уволняване от началото на акцията, която той започва отпред на Борнемут във Висшата лига, само че бе освободен след проваляне с 0:9 от Ливърпул, след което той съобщи, че през лятото не е получил задоволителна поддръжка от управлението на " черешките " на трансферния пазар.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР