Белгийският селекционер на Полша Витал Хейнен пристигна в Чикаго само

...
Белгийският селекционер на Полша Витал Хейнен пристигна в Чикаго само
Коментари Харесай

Витал Хайнен: Ще помня този мач цял живот! Отивам да спя

Белгийският селекционер на Полша Витал Хейнен дойде в Чикаго единствено няколко часа преди дуела против олимпийския първенец Бразилия от финалите на Волейболната лига на нациите. “Дружина полска”, която бе формирана от доста аварийни играчи съумя да победи Бразилия с 3:2 и се нуждае от спечелването на 2 гейма против Иран през днешния ден, с цел да се класира на полуфинал.

“Дойдох единствено, с цел да повеждам тима в този мач. Играчите ми бяха освободени от напрежението. В същото време те дадоха най-хубавата си игра изключително на блок и в защита”, съобщи щастливият Витал Хейнен.

“Сега отивам да дремя. Почти цяла нощ съм на крайници. Играчите ми вложиха доста сърце в тази среща. Надявам се, че те ще могат да си починат добре, с цел да се изправят още веднъж мощни против тим на Иран. Оказа се, че класирането ни за полуфинал не е толкоз далеч”, добави Хейнен.

„ Не чакам с неспокойствие утрешния мач против Иран. Ние се радваме на успеха през днешния ден. Мачът на следващия ден е различен ден. Оставих 10-12 волейболисти в Полша, всички млади момчета са тук. Тези млади момчета бият Бразилия. Така че не мога да приказвам за на следващия ден. Първо приказвам за това. Невероятно показване от моите играчи”, не спря да хвали тима си белгиецът.


" Полските почитатели са чудесни по целия свят, без значение дали в Полша, Австралия или тук в Чикаго”, приключи прочувственото си изявление Витал Хейнен.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР