Белгийският принц Лоран може да бъде лишен от част от

...
Белгийският принц Лоран може да бъде лишен от част от
Коментари Харесай

Белгийски принц може да бъде наказан, не спазвал протокола

Белгийският принц Лоран може да бъде лишен от част от средствата, които му обезпечава страната , поради непрекъснато неспазване на протокола, оповестиха локални медии. Допитване до публичното мнение демонстрира, че болшинството белгийци (51 на сто) биха подкрепили сходна мярка.

Белгийският принц би трябвало да върне 150 000 евро на флота

Във Фландрия, където настроенията против монархията са най-силни , налагането на наказване е подкрепено от 55 на 100 от участниците в допитването, до момента в който жителите на Брюксел и Валония са по-благосклонни и едвам 44 на 100 от тях са за лишаване на средствата за принца.

Орязват фрапантно парите за кралския двор в Белгия

Лоран е прочут в обществото с честите си прояви, будещи неразбиране . Последният случай е обвързван с присъединяване му в събитие на посолството на Китай в Брюксел, което е трябвало да бъде в съгласие с белгийското министерство на външните работи. Принцът не се е допитал до държавното управление в този случай, както и по-рано, когато се е срещнал с премиера на Шри Ланка.

Отнеха книжката на белгийския принц Лоран Сакскобургготски

Според протокола представителите на монархията би трябвало да съгласуват с изпълнителната власт срещите си с задгранични дипломати и публични персони. Медиите означават, че наскоро белгийският министър председател Шарл Мишел бе предизвестил, че може да отнеме 10-15 % еднократно от годишната прехрана на Лоран .

Принц Лоран отхвърли ДНК тест по делото за противозаконната щерка на Албер Втори

Всяка година принцът получава прехрана от 308 хиляди евро от държавния бюджет. Представеното през днешния ден допитване демонстрира, че огромна част от обществото би подкрепило лишаването на принца напълно от субсидия.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР